Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura financiara data de Simona Halep, dupa calificarea in sferturi la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Lovitura financiara data de Simona Halep, dupa calificarea in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la Roland Garros pentru a treia oara in ultimii 5 ani si performanta sportiva atrage dupa sine si o recompensa importanta pe plan financiar. 000 de. continuă pe Antena3

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat fara emotii in sferturile turneului de la Roland Garros, dupa o partida fara emotii in fata lui Elise Mertens, 6 - 2, 6 - 1. Cred ca a fost meciul perfect din acest turneu.

LOVITURA teribila pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Poate pierde LOCUL UNU mondial

Una dintre cele doua jucatoare care o pot da jos de pe primul loc WTA, Garbine Muguruza s-a calificat in sferturile turneului. Totul a avut loc dupa ce ucraineanca Lesia Turenko, locul 39 WTA, a abandonat in.

Simona Halep, calificare rapida in sferturi la Roland Garros

Lidera mondiala Simona Halep n-a ramas prea mult la discutii cu Elise Mertens din Belgia si in mai putin de o ora a invins-o pe aceasta pentru un loc in sferturile de finala la Grand Slam-ul din capitala Frantei.

HALEP - MERTENS LIVE STREAM ROLAND GARROS. Simona joaca pentru calificarea in sferturi ONLINE VIDEO EUROSPORT

Organizatorii de laRoland Garrosau anuntat ora la care va incepe duelul dintreSimona Halepsi belgiancaElise Mertens. Liderul WTA si.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Elise Mertens 6-2, 6-1 / Halep, la nivelul maxim - Calificare lejera n sferturi

Simona Halep 1 WTA) a inceput a doua saptamana la Roland Garros cu o evolutie aproape de perfectiune in partida cu Elise Mertens 16 WTA). Liderul mondial a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a inchide meciul in doua seturi, scor 6-2, 6-1, obtinand astfel calificarea in sferturile de finala ale Grand Slam-ului de la Paris. inceputul meciului a fost unul echilibrat, insa totul s-a naruit in jocul belgiencei dupa game-ul al treilea, cand Halep a reusit break-ul. De atunci, meciul a mers intr-o singura directie, jucatoarea noastra a avut solutii la toate loviturile lui Mertens, a fost agresiva si a facut diferenta cu serviciul.

Simona Halep, VICTORIE la Roland Garros. Tenismena este in sferturi

Simona Halep isi continua parcursul la Roland Garros. Tenismena este in sferturi dupa ce, luni, a eliminat-o pe belgianca Elise Mertens. Halep s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1. Meciul la durat mai putin de o ora.

SIMONA HALEP-ELISE MERTENS LIVE TEXT. Romanca la un pas de sferturi, la Roland Garros

Simona incepe bine meciul cu belgianca si face breakul. Halep a castigat singura partida cu Mertens, la Madrid, in turul al doilea, cu 6-0, 6-3.

Simona Halep se califica in sferturi la Roland Garros. Meci fara emotii pentru romanca

Simona incepe bine meciul cu belgianca si face breakul. Halep a castigat singura partida cu Mertens, la Madrid, in turul al doilea, cu 6-0, 6-3.

SIMONA HALEP, anunt SOCANT despre parcursul la Roland Garros: Nu stiu daca se va intampla in acest an

Simona Halep a declarat, dupa calificarea in sferturile de la Roland Garros, ca isi doreste castigarea unui turneu de Grand Slam, insa nu este sigura ca acest lucru se va intampla in acest an.

Cronica de la fata locului: Simona Halep si linistea ncrederii - Am uitat emotiile la intrarea n complex

Elise se incurajeaza, face eforturi sa se agate de orice sansa, dar mingea vine prea repede parca de la adversara. Terenul belgiencei pare la fiecare schimb mai mare, oricum te-ai uita. Mertens paraseste Roland Garros-ul in optimi, dupa un meci in care nu are sa-si reproseze prea multe. Simona Halep a fost la un alt nivel 6-2, 6-1 si calificare in sferturi), iar siguranta pe care a afisat-o liderul mondial m-a facut sa imi uit emotiile la intrarea in complexul parizian.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )