Libnet.ro
UNICEF

05:30

Romania vs Belarus - Ultima repetitie inainte de duelul cu Norvegia

Hotnews Hotnews,
 Romania vs Belarus - Ultima repetitie inainte de duelul cu Norvegia

Mirel Radoi va incerca sa faca ultimele reglaje inainte de duelul cu Norvegia, tricolorii duelandu-se miercuri, intr-un meci amical, cu nationala Belarusului. Confruntarea va avea loc la Ploiesti, pe Ilie Oana, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe ProX de la ora 19:00. continuă pe Hotnews

Romania Belarus 5-3, festival de goluri la Ploiesti! Tricolorii au avut 5-0, dar au jucat slab in repriza a doua

UPDATE, ora 20:52 Romania a aratat excelent in prima ora a amicalului cu Belarus si a avut 5-0. Goluri marcate de Mitrea, Marin, Puscas si Nedelcearu, o dubla. Dar ultima jumatate de ora a fost foarte modesta pentru tricolori. Oaspetii au punctat de trei ori si s-a terminat 5-3. Urmeaza duelul cu Norvegia, duminica, .

Romania - Belarus. 9 jucatori noi in primul 11 al lui Mirel Radoi. Cum arata echipa de start

Mirel Radoi continua surprizele la echipa nationala. A schimbat 9 jucatori fata de ultimul meci, pierdut cu 0-1 in fata Austriei. Tatarusanu, titular incontestabil de ani de zile, a fost inlocuit de Lazar,.

EXCLUSIV Ce spune FRF despre amicalul Romaniei cu Belarus, ultima dictatura din Europa care isi reprima cetatenii ce protesteaza impotriva regimului Lukashenko: Situatia politica nu ar trebui sa impacteze fotbalul

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, pe site-ul oficial, ca meciul amical, pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Avand in vedere situatia tensionata din Belarus, unde dictatorul Alexander Lukashenko.

Romania Belarus. Incalzirea inaintea ultimelor meciuri din Liga Natiunilor

Nationala Romaniei isi face incalzirea pentru ultimele doua meciuri din Liga Natiunilor in amicalul de miercuri seara cu Belarus.

Asa am trait Romania - Belarus 5-3

Nationala Romaniei a intalnit Belarus, miercuri seara, intr-un amical programat de la ora 19:00 pe arena Ilie Oana din Ploiesti.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )