Libnet.ro
UNICEF

23:46

Alegeri europarlamentare: extremistii castiga in Franta si Marea Britanie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alegeri europarlamentare: extremistii castiga in Franta si Marea Britanie

Partidele extremiste au castigat in mai multe state din Uniunea Europeana in cadrul alegerilor pentru Parlamentul European. Ultranationalistii Frontulului National condus de Marine le Pen s-au situat pe primul loc in cadrul alegerilor care au avut loc. continuă pe Wall-Street Ro

Partidul eurofob UKIP, pe primul loc la alegeri in Marea Britanie

Liderul partidului UKIP Nigel Farage a dat asigurari, duminica seara, ca formatiunea eurofoba va castiga alegerile europarlamentare in Marea Britanie in fata partidelor traditionale .

Alegeri europarlamentare 2014. Victorie istorica pentru partidul antieuropean UKIP in Marea Britanie

Partidul eurofob UKIP condus de Nigel Farage a obtinut o victorie istorica in alegerile europene din Marea Britanie cu un scor de 27,5% si un numar mai mare de parlamentari decat cele trei partide clasice zguduite de un cutremur, dupa numararea voturilor in 10 din cele 12 regiuni electorale din Marea Britanie.

Marea Britanie si Olanda au dat startul alegerilor europarlamentare

In Marea Britanie si Olanda s-a dat startul alegerilor europarlamentare. Fostele imperii maritime nu sunt doar in avangarda procesului electoral, ci si in fruntea desantului eurosceptic pregatit sa ia cu asalt Parlamentul European.

Europenii isi voteaza reprezentantii in PE. Dupa Olanda si Marea Britanie, cehii isi aleg vineri eurodeputatii

Cehii sunt primii cetateni din Europa Centrala si de Est care voteaza la alegerile europarlamentare, dupa ce Olanda si Marea Britanie au dat, ieri, startul scrutinului, relateaza AFP, conform Mediafax.

Alegeri europarlamentare 2014. Dosar penal pe numele unui primar din Prahova pentru frauda electorala

Inspectoratul Judetean de Politie Prahova a deschis dosar de cercetare penala pe numele primarului din localitatea Baltesti pentru frauda electorala la alegeri europarlamentare 2014.

VIDEO Alegeri europarlamentare 2014. Primarul si viceprimarul din Odoreu, acuzati de PP DD de propaganda: Se plimbau prin sectiile de vot ca la ei acasa

Alegeri europarlamentare 2014. Procesul electoral nu se poate desfasura fara sesizari. Politicienii din Satu Mare au inceput cu reclamatiile inca de dimineata. Cei din PP DD se plang ca la sectiile de vot din Odoreu primarul si viceprimarul fac propaganda in sectiile de vot.

Alegeri europarlamentare 2014. Roberta Anastase a venit la vot imbracata in ie

Deputatul prahovean Roberta Anastase a votat duminica la Ploiesti, localitatea de domiciliu, pentru alegeri europarlamentare 2014.

VIDEO Alegeri europarlamentare 2014. Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu, a votat la Ploiesti, pe liste suplimentare

Candidatul la alegeri europarlamentare 2014 Adina Valean a ales duminica sa voteze la o sectie din Ploiesti, pe liste suplimentare.

Alegeri europarlamentare 2014 PMP, plangere penala pe numele unui medic din Teleorman. Motivul: doctorul ar fi eliberat peste 220 de adeverinte false pentru persoane netransportabile

Alegeri europarlamentare 2014, Teleorman. Reprezentantii Partidului Miscarea Populara au depus o plangere penala pe numele medicului Sorinel Paunescu din comuna Contesti pe care il acuza ca ar fi eliberat sute de adeverinte medicale false pentru persoanele care nu se pot deplasa.

Alegeri europarlamentare. Doar 4,61% prezenta la urne pana la ora 10.00. Procent comparabil cu 2009

Pana la ora 10. 00, prezenta la vot pentru alegeri europarlamentare a fost de numai 4,61%, a anuntat Biroul Electoral Central BEC). in 2009, in acelasi interval orar, procentul a fost de 4%. Judetul cu cea mai mare prezenta la urne a fost Olt, cu 7,80%, urmat de Teleorman, cu o prezenta de 7,62%.

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )