Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pasajul Ciurel, proaspat inaugurat, a intrat in reparatii. Care este explicatia autoritatilor?

B1 B1,
Pasajul Ciurel, proaspat inaugurat, a intrat in reparatii. Care este explicatia autoritatilor?

Trotuarul de pe breteaua Pasajului Ciurel spre Soseaua Virtutii a fost demolat de constructor miercuri, 30 septembrie, informeaza G4Media. Reparatiile la pod au fost demarate dupa ce, saptamana trecuta, au. continuă pe B1

Nici nu s-a inaugurat bine pasajul Ciurel ca a intrat in modernizari

Dupa ce un ciot din strapungerea Splaiul Independentei Autostrada A1 s-a inaugurat cu nicio saptamana inainte de alegeri in incercarea disperata a fostului primar al Capitalei, Gabriela Firea, de a.

Cum se face masca de fata cu bicarbonat de sodiu. Care este secretul putin stiut de romance

Inceputul toamnei este momentul perfect sa facem bilantul in ceea ce priveste pielea noastra. Dupa luni intregi de soare, vacante la mare sau ore de efort intensiv in sala de forta pentru a arata bine la plaja, primul care sufera este tenul nostru. Nu disperati, insa, caci pentru orice problema exista si o solutie. Una .

Dosar penal in scandalul in care este implicat Mohammad Murad

Dosar penal pentru coruperea alegatorilor in scandalul in care este implicat unul dintre apropiatii lui Mohamad Murad, care a fost candidat la primaria Mangalia. Acuzatiile sunt de corupere a alegatorilor.

Orban s-a imbatat cu apa rece. Care este, de fapt, adevarul despre castigarea alegerilor locale de catre PNL in defavoarea PSD

Romania a fost la urne in ziua de duminica, 27 septembrie. La Bucuresti a fost rumoarea. De departe, cea mai dura lupta s-a purtat pentru Primaria Capitalei. Dupa o competitie umar la umar, bucurestenii au ales Nicusor Dan. Ludovic Orban a venit cu ovatii, Dacian Ciolos l-a elogiat de asemenea pe castigator, iar Dan Barna .

Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora. Bucurestiul, la coada clasamentului

Alegerile locale 2020 au loc astazi, 27 septembrie. Romanii merg azi la urne ca sa-i voteze pe cei care conduc administratia locala. Sectiile de votare s-au deschis de la ora 7:00. Alegatorii pot vota pana la ora 21:00. ora la care toate sectiile se inchid. Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la .

Care este situatia locurilor in spitalele COVID, in ziua recordului de cazuri? Dimineata se elibereaza locuri, in cateva ore se ocupa din nou. Unii pacienti sunt directionati catre spitale din alte orase

In spitalele COVID-19 din Bucuresti se elibereaza zilnic zeci de paturi - pacientii fie pleaca acasa pentru ca s-au vindecat, fie la cerere, pentru ca isi doresc sa paraseasca spitalul si au acest drept, dupa ce au stat acolo cele 48 de ore obligatorii. in aceeasi zi, in doar cateva ore, locurile ramase libere sunt ocupate de alti pacienti. De asemenea, au fost si cazuri in care pacientii care ajung pentru evaluare la un spital din Bucuresti sunt directionati catre un alt spital din Capitala sau chiar din afara orasului, din lipsa de locuri. Cea mai grava situatie este in sectiile de Terapie Intensiva, unde numarul de locuri este limitat, au explicat reprezentantii celor mai importante doua spitale COVID din Bucuresti - Institutul Matei Bals si Spitalul Victor Babes - pentru HotNews. ro.

Infarctul ii doboara pe romani de la varste tot mai tinere. Care este primul simptom

Potrivit unui sondaj recent Eurostat, Romania este intr-un top al deceselor cauzate de cord, cu 4. 400 de decese, dupa Lituania si Ungaria. Medicii spun ca se observa o scadere a varstei la care romanii fac boli de inima. Cel mai tanar pacient al doctorului Lucian Dorobantu, chirurg cardiovascular, are doar 32 de ani.

Cristoiu, teorie-soc: De ce tipa cei de la USR-PLUS ca au fost fraudati. Care este planul lor

Ion Cristoiu afirma ca acuzatiile USRPLUS de fraudare a alegerilor locale sunt un truc electoral care face parte din campania pentru parlamentare si atrage atentia ca este nevoie de un mecanism legal care sa previna situatii precum scandalul de la Sectorul 1.

Care este aplicatia pe care o folosesc toti intelectualii si de ce

Fa cunostinta cu Blinkist, aplicatia pe care o folosesc toti intelectualii. Blinkist este o aplicatie folosita de cei mai buni ganditori din intreaga lume si de cei carora le place sa.

Care este cea mai veche civilizatie de oameni si ce s-a aflat despre ea

Boxgrove din Sussex, Anglia, este un sit iconic, vechi, de piatra. Aici au fost descoperite cele mai vechi ramasite umane din Marea Britanie - fosile de Homo heidelbergensis. Face parte dintr-un.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )