Libnet.ro
UNICEF

08:45

Pasajul Piata Sudului din Bucuresti este inchis pana duminica dimineata

Adevărul Adevărul,
Pasajul Piata Sudului din Bucuresti este inchis pana duminica dimineata

Pasajul Piata Sudului este inchis pana duminica la ora 07:00, pe sensul de mers dinspre strada Nitu Vasile catre pasajul Mihai Bravu, potrivit unui anunt transmis de Brigada Rutiera a Capitalei. continuă pe Adevărul

Pasajul Piata Sudului din Capitala este inchis pana duminica dimineata. Ce trebuie sa stie soferii

De sambata, de la ora 11. 00, se va inchide Pasajul Piata Sudului, pe sensul de mers dinspre strada Nitu Vasile catre Pasajul Mihai Bravu, pana duminica la ora 07. 00, anunta Brigada Rutiera a.

Pasajul Piata Sudului va fi inchis pe un sens. Ce trebuie sa stie soferii

Pasajul Piata Sudului va fi inchis pe sensul dinspre strada Nitu Vasile, de sambata pana duminica dimineata, pentru lucrari la instalatia de iluminat public. De asemenea, traficul prin.

Primaria Capitalei: Pasajul Piata Sudului va fi inaugurat duminica

Pasajul Piata Sudului urmeaza sa fie inaugurat,duminica, de la ora 12. 00, de catre edilul sef Gabriela Firea, a informat Primaria Capitalei. Acesta este unul dintre cele opt proiecte pentru care municipalitatea a obtinut finantare europeana si care trebuia finalizat pana in decembrie 2015.

Vesti bune pentru locuitorii din zona Piata Sudului. Cand va fi inaugurat pasajul

Pasajul Piata Sudului urmeaza sa fie inaugurat,duminica, de la ora 12. 00, de catre edilul sef Gabriela Firea, a informat Primaria Capitalei. Acesta este unul dintre cele opt proiecte pentru care.

Duminica se inaugureaza pasajul de la Piata Sudului

Pasajul rutier de la Piata Sudului va fi inaugurat duminica, 23 iulie, de la ora 12, a anuntat sambata Primaria Capitalei.

Darren Cahill: Sunteti norocosi s-o aveti pe Simona Halep, este romnca pana in maduva oaselor

Intr-un interviu exclusiv pentru treizecizero. ro, Darren Cahill a vorbit despre plusurile si minusurile din jocul Simonei Halep, dar si despre asemanarile si diferentele culturale dintre Romania si Australia, tara sa de provenienta. Sa stiti ca sunteti norocosi n. r. s-o avem pe Simona), e o tanara nemaipomenita, este romanca pana in maduva oaselor, a precizat, printre altele, Darren. Intra in material pentru a vedea principalele declaratii facute de antrenorul australian.

Gabriela Firea vrea sa mute toate autogarile din Bucuresti la periferie, ca o solutie de descongestionare a traficului rutier

Toate cele 24 de autogari din Bucuresti ar putea sa fie mutate la periferie, dupa discutiile purtate intre reprezentanti ai Primariei Capitalei si ai Ministerului Transporturilor.

Peste 3.000 de miliarde de dolari vor intra pe piata financiara din China

China a deschis calea unei transformari a pietei sale financiare care ar putea-o aduce la nivelul celei din Statele Unite si prin care ar putea atrage capital strain de peste 3. 000 de miliarde de dolari pana in 2025, potrivit unui studiu realizat de Citigroup, transmite Bloomberg, conform News. ro.

Duminica torida pe aproape intreg teritoriul Romaniei. La Bucuresti este anuntat cod galben

Pentru zilele de duminica si luni, meteorologii au anuntat cod galben de canicula in sudul si vestul Romaniei, inclusiv la Bucuresti.

Romanca ajunsa AMBASADOARE a unei mari universitati din Germania: Este printre cei mai promitatori tineri cercetatori in NEUROSTIINTE

Maria-Bianca Leonte 22 de ani)a terminat ca sefa de promotie prestigiosul Colegiu National Vasile Alecsandri din Galati in 2014 si a decis sa se dedice uneia dintre cele mai interesante.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )