Libnet.ro
UNICEF

08:15

Primaria Capitalei: Pasajul Piata Sudului va fi inaugurat duminica

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei: Pasajul Piata Sudului va fi inaugurat duminica

Pasajul Piata Sudului urmeaza sa fie inaugurat,duminica, de la ora 12. 00, de catre edilul sef Gabriela Firea, a informat Primaria Capitalei. Acesta este unul dintre cele opt proiecte pentru care municipalitatea a obtinut finantare europeana si care trebuia finalizat pana in decembrie 2015. continuă pe Hotnews

Pasajul Piata Sudului din Bucuresti este inchis pana duminica dimineata

Pasajul Piata Sudului este inchis pana duminica la ora 07:00, pe sensul de mers dinspre strada Nitu Vasile catre pasajul Mihai Bravu, potrivit unui anunt transmis de Brigada Rutiera a Capitalei.

Pasajul Piata Sudului din Capitala este inchis pana duminica dimineata. Ce trebuie sa stie soferii

De sambata, de la ora 11. 00, se va inchide Pasajul Piata Sudului, pe sensul de mers dinspre strada Nitu Vasile catre Pasajul Mihai Bravu, pana duminica la ora 07. 00, anunta Brigada Rutiera a.

Pasajul Piata Sudului va fi inchis pe un sens. Ce trebuie sa stie soferii

Pasajul Piata Sudului va fi inchis pe sensul dinspre strada Nitu Vasile, de sambata pana duminica dimineata, pentru lucrari la instalatia de iluminat public. De asemenea, traficul prin.

Vesti bune pentru locuitorii din zona Piata Sudului. Cand va fi inaugurat pasajul

Pasajul Piata Sudului urmeaza sa fie inaugurat,duminica, de la ora 12. 00, de catre edilul sef Gabriela Firea, a informat Primaria Capitalei. Acesta este unul dintre cele opt proiecte pentru care.

Duminica se inaugureaza pasajul de la Piata Sudului

Pasajul rutier de la Piata Sudului va fi inaugurat duminica, 23 iulie, de la ora 12, a anuntat sambata Primaria Capitalei.

Primaria Capitalei va acorda un stimulent de 1.000 de lei lunar copiilor cu handicap

Primaria Capitalei va acorda un stimulent financiar in cuantum de 1. 000 de lei tuturor copiilor cu handicap din Bucuresti, informeaza un comunicat de presa al municipalitatii.

Primaria Capitalei va acorda un ajutor financiar de 1.000 de lei lunar pentru copiii cu handicap

Primaria Capitalei va acorda, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, un ajutor financiar in valoare de 1. 000 de lei lunar pentru copiii cu handicap, cu conditia ca cel putin unul dintre parinti sa aiba domiciliul in Capitala, conform unui proiect de hotarare aprobat in sedinta de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca in urmatoarea sedinta consilierii generali vor vota un proiect de hotarare similar pentru persoanele cu handicap care au varsta peste 18 ani.

Primaria Capitalei vrea un teren administrat de TVR pentru construirea unui spital metropolitan

Primaria Capitalei cere Guvernului sa aprobe transferul unui teren aflat in administrarea Societatii Romane de Televiziune in administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a CGMB. Terenul se afla pe soseaua Pipera si ar avea 50. 000 mp. Primaria sustine ca doreste sa construiasca pe acel teren un spital metropolitan, cu circa 2. 000 de paturi.

Primaria Capitalei: BANI mai multi pentru salariile si voucherele de vacanta ale angajatilor. Ce suma primeste la rectificare firma condusa de fata lui tata

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat cu 37 de voturi pentru, 11 impotriva si o abtinere proiectul de rectificare a bugetului Capitalei pe acest an, informeaza HotNe.

Gabriela Firea vrea ca Primaria Capitalei sa preia pavilionul central al Romexpo si sa-l transforme in sala de sport

Consilierii generali ai Capitalei au adoptat, miercuri, o hotarare prin care solicita transmiterea Romexpo din domeniul public al statului si administrarea RA-APPS-SAIFI in administrarea CGMB, in vederea amenajarii unei zone dedicata activitatilor culturale, educative si sportive.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )