Libnet.ro
UNICEF

20:45

Vesti bune pentru locuitorii din zona Piata Sudului. Cand va fi inaugurat pasajul

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru locuitorii din zona Piata Sudului. Cand va fi inaugurat pasajul

Pasajul Piata Sudului urmeaza sa fie inaugurat,duminica, de la ora 12. 00, de catre edilul sef Gabriela Firea, a informat Primaria Capitalei. Acesta este unul dintre cele opt proiecte pentru care. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru calatoria cu avionul. O importanta companie aeriana scoate taxa pe bagajul mare de mana

Vesti bune vin pentru cei care vor calatori cu avionul. Wizz Air, cea mai importanta companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, elimina taxa pentru bagajul mare de mana adus la bordul.

Vesti bune pentru actionarii Hidroelectrica

Hidroelectrica va plati integral dividendele aferente exercitiului financiar 2016, in valoare totala de 1,036 miliarde de lei, celor doi actionari, Ministerul Energiei si Fondul Proprietatea, acestea.

Primaria Capitalei: Pasajul Piata Sudului va fi inaugurat duminica

Pasajul Piata Sudului urmeaza sa fie inaugurat,duminica, de la ora 12. 00, de catre edilul sef Gabriela Firea, a informat Primaria Capitalei. Acesta este unul dintre cele opt proiecte pentru care municipalitatea a obtinut finantare europeana si care trebuia finalizat pana in decembrie 2015.

Pasajul Piata Sudului va fi inchis pe un sens. Ce trebuie sa stie soferii

Pasajul Piata Sudului va fi inchis pe sensul dinspre strada Nitu Vasile, de sambata pana duminica dimineata, pentru lucrari la instalatia de iluminat public. De asemenea, traficul prin.

Duminica se inaugureaza pasajul de la Piata Sudului

Pasajul rutier de la Piata Sudului va fi inaugurat duminica, 23 iulie, de la ora 12, a anuntat sambata Primaria Capitalei.

Pasajul Piata Sudului din Bucuresti este inchis pana duminica dimineata

Pasajul Piata Sudului este inchis pana duminica la ora 07:00, pe sensul de mers dinspre strada Nitu Vasile catre pasajul Mihai Bravu, potrivit unui anunt transmis de Brigada Rutiera a Capitalei.

Pasajul Piata Sudului din Capitala este inchis pana duminica dimineata. Ce trebuie sa stie soferii

De sambata, de la ora 11. 00, se va inchide Pasajul Piata Sudului, pe sensul de mers dinspre strada Nitu Vasile catre Pasajul Mihai Bravu, pana duminica la ora 07. 00, anunta Brigada Rutiera a.

Guvernul a declarat 14 august zi libera pentru angajatii din sistemul public

Executivul a stabilit astazi, printr-o hotarare, ca ziua de luni, 14 august, sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul public, facand legatura intre zilele de week-end si ziua de 15 august, declarata nelucratoare, informeaza un comunicat de presa al Guvernului.

Vesti importante pentru cei care calatoresc cu avionul: Se schimba politica privind bagajele (VIDEO)

Schimbari importante pentru cei care vor sa mearga cu avionul. Companiile incep sa schimbe politica pentru bagaje. Astfel, Wizz Air a decis sa nu mai tarifeze bagajul de mana. Compania low.

Vesti proaste pentru Dragnea. Administratorul Tel Drum, audiat la DNA

Administratorul Tel Drum, Mircea Dumitrescu, s-a prezentat la DNA pentru a fi audiat de procurori in dosarul Tel Drum-Brazilia. Acesta nu a dorit sa faca nicio declaratie in fata jurnalistilor, noteaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )