Libnet.ro
UNICEF

19:30

Pastele ortodox si catolic. Cand pica cele doua mari sarbatori in 2021

Playtech Playtech,
Pastele ortodox si catolic. Cand pica cele doua mari sarbatori in 2021

Pastele ortodox si catolic 2021. Cand pica cele doua mari sarbatori in 2021, potrivit calendarului ortodox, cititi in articolul de mai jos. Cand pica Pastele ortodox si cel catolic in 2021. Cand vor pica in aciasi zi S-a aflat ciand pica Pastele ortodox si catolic in 2021. Pastele este o sarbatoare a carui data este fixata . continuă pe Playtech

Cele mai mari mituri despre ingrijirea dintilor de care trebuie sa te feresti

Exista o multime de mituri legate de ceea ce trebuie sa facem pentru a ne mentine sanatatea dintilor si a gingiilor. Cate dintre ele se aplica insa cu succes in viata reala? Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie adevarul din spatele a sase din cele ai des intalnite mituri.

Doua mari surprize in Cupa Spaniei

Faza ultimelor 64 de echipe din Cupa Spaniei a adus, marti, doua mari surprize.

OMS: Cele doua doze ale vaccinului pentru Covid-19 al PfizerBioNTech trebuie administrate la un interval de 21-28 de zile

Cele doua doze ale vaccinului pentru Covid-19 al PfizerBioNTech trebuie administrate la un interval de 21-28 de zile, a anuntat, marti, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), in conditiile in care multe tari au dificultati sa vaccineze populatia, transmite Reuters.

Ce trebuie sa faci daca te-ai infectat cu coronavirus intre cele doua doze de vaccin. Un medic de la Bals rupe tacerea

Adrian Marinescu, medic specialist in boli infectioase la Institutul Matei Bals din Capitala, a adus lamuriri de ultim moment cu privire la vaccinul anti-Covid-19, administrat incepand cu data de 27 decembrie si in Romania. Acesta a dorit sa informeze cetatenii cu privire la modul in care trebuie gestionata vaccinarea in situatia in care cineva se .

Renault vrea sa produca 440.000 de masini la cele doua uzine din Maroc

Renault isi propune sa reia cresterea la cele doua uzine marocane ce ar trebui sa incheie anul 2021 cu o productie cu 25% mai mare fata de uzina Dacia - Renault Romania. Francezii extind uzina din Casablanca, iar la Tanger vor fi introduse in fabricatie noi modele de furgoneta.

Renault vrea sa produca un numar record de 440.000 de masini la cele doua uzine din Maroc

Dupa un an complicat tare de pandemie, Renault isi propune sa reia cresterea la cele doua uzine marocane ce ar trebui sa incheie anul 2021 cu o productie cu 25% mai mare fata de uzina Dacia - Renault Romania. Francezii extind uzina din Casablanca, iar la Tanger vor fi introduse in fabricatie noi modele de furgoneta.

Financial Times: Cele mai mari incercari ale pandemiei abia acum ne asteapta (editorial)

Ceasul cel mai intunecat, se spune, este intotdeauna cel de dinainte de rasarit. Fix atunci cand vaccinurile adusesera speranta relaxarii graduale a restrictiilor si a revenirii la un soi de normalitate in decurs de cateva luni, aparitia a cel putin doua tulpini mai contagioase de coronavirus inseamna ca populatia multor tari se va confrunta in schimb cu o carantina chiar si mai severa - cu toate daunele umane si economice pricinuite de ea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )