Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patria Bank anunta 3 masuri pentru sprijinirea clientilor persoane fizice si antreprenorilor afectati de criza Coronavirus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Patria Bank anunta 3 masuri pentru sprijinirea clientilor persoane fizice si antreprenorilor afectati de criza Coronavirus

Patria Bank, institutie de credit specializata in creditarea micilor antreprenori si a segmentului de agribusiness, anunta 3 masuri pentru sprijinul clientilor afectati de criza generata de pandemia de coronavirus. Masurile includ reesalonarea ratelor. continuă pe Wall-Street Ro

PATRIA BANK propune solutii flexibile pentru sprijinirea clientilor in contextul generat de COVID-19

In contextul dificil prin care Romania si romanii trec zilele acestea, Patria Bank este solidara cu toti clientii si isi manifesta suportul si intentia de a le fi alaturi si a gasi impreuna cele mai bune solutii pentru a trece cu bine aceasta perioada, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Setul de masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza COVID-19, adoptat in cel mai scurt timp. Virgil Popescu: Nu lasam pe nimeni in urma

Guvernul Orban va adopta, in cel mai scurt timp, un set de masuri pentru sprijinrea companiilor afectate de criza provocata de noul coronavirus, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de.

Marea Britanie anunta masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de coronavirus

Marea Britanie adopta mai multe masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de coronavirus, intre care se numara evitarea contactelor intre persoane si deplasarile care nu sunt necesare.

Ministrul economiei, mesaj catre mediul de afaceri: in cel mai scurt timp se va organiza o sedinta de Guvern in care vom adopta masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza coronavirusului

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a transmis un mesaj de incredere si de responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta, anuntand faptul ca Executivul va pregati un set de masuri economice pentru a sprijini societatile economice afectate de criza generata de COVID-19. Ministrul Economiei i-a rugat pe toti cei care administreaza companii si societati comerciale sa fie rationali in luarea deciziilor.

Masuri pentru sprijinirea mediului de afaceri

Confederatia Patronala Concordia si Consiliul Investitorilor Straini propun Guvernului un set de peste 100 de masuri urgente care sa ajute mediul de afaceri sa depaseasca acest moment critic si sa protejeze consumatorii de efectele indirecte ale epidemiei de coronavirus.

Raiffeisen anunta masuri pentru cei care nu isi pot plati ratele la timp. Ce trebuie sa stie clientii

In conditiile in care unii dintre angajatori au fost nevoiti sa-si intrerupa activitatea, iar altii chiar sa isi trimita angajatii in somaj tehnic, si Raiffeisen a decis sa ia o serie de masuri care sa vina in sprijinul clientilor sai.

Oficiali ING: Amanam cu doua luni plata ratelor clientilor persoane fizice afectati de pandemia de Covid-19, daca suntem solicitati

Banca a decis sa amane cu doua luni plata ratelor clientilor persoane fizice care sunt afectati de pandemia de COVID-19 si care solicita in mod direct masuri de sprijin, arata un comunicat transmis marti de reprezentantii ING Bank. Durata creditului va fi extinsa in concordanta, pentru a pastra acelasi nivel pentru ratele lunare, mai spun acestia.

Salvati Copiii Romania anunta deschiderea unui fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical

Salvati Copiii Romania anunta deschiderea unui fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical. Fondurile care se vor strange vor fi directionate pentru copii, maternitati si sectii de terapie intensiva nou-nascuti.

CEC Bank anunta oficial ca amana pentru o luna plata ratelor la toate creditele

Pe fondul crizei epidemiologice cu COVID-19, CEC Bank anunta ca este pregatita sa sustina amanarea pentru 30 de zile a platii ratelor la creditele acordate persoanelor fizice.

Ministrul Muncii pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandrul, a declarat ca pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )