Libnet.ro
UNICEF

12:45

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la funeraliile Regelui Mihai(VIDEO)

B1 B1,
Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la funeraliile Regelui Mihai(VIDEO)

Un ultim omagiu pentru Regele Mihai. Printul Charles al Marii Britanii va participa la funerarile fostului monarh, informeaza B1 TV, care citeaza un anunt facut de purtatorul de cuvant al Patriarhiei. continuă pe B1

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca la inmormantarea Regelui Mihai va participa printul Charles si un reprezentant al Casei Regale a Spaniei.

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la funerarile Regelui Mihai

Un ultim omagiu pentru Regele Mihai. Printul Charles al Marii Britanii va participa la funerarile fostului monarh, informeaza B1 TV, care citeaza un anunt facut de purtatorul de cuvant al Patriarhiei.

Patriarhia Romana: Printul Charles vine la inmormantarea Regelui Mihai

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a spus, duminica, la Antena 3, ca la inmormantarea Regelui Mihai va participa printul Charles si un reprezentant al Casei Regale.

Patriarhia Romna: Printul Charles va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormanarea Regelui Mihai, sambata, 16 decembrie, la noua Catedrala Episcopala de la Curtea de Arges, a declarat, astazi, la Antena 3, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu.

Patriarhie: Printul Charles va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormanare a Regelui Mihai, sambata, 16 decembrie, la noua Catedrala Episcopala de la Curtea de Arges, a declarat duminica, la Antena 3, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu.

Ratingul Marii Britanii nu va fi afectat imediat de acordul cu UE

Agentia de evaluare financiara Standard and Poor 's a anuntat ieri ca ratingul de credit pe care il atribuie Marii Britanii nu va fi afectat imediat de trecerea la faza a doua a negocierilor privind viitorul relatiei dintre UE si Londra, referitoare la comert si perioada de tranzitie, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )