Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patriarhia Romana: Printul Charles vine la inmormantarea Regelui Mihai

Antena3 Antena3,
Patriarhia Romana: Printul Charles vine la inmormantarea Regelui Mihai

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a spus, duminica, la Antena 3, ca la inmormantarea Regelui Mihai va participa printul Charles si un reprezentant al Casei Regale. continuă pe Antena3

Patriarhie: Printul Charles va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormanare a Regelui Mihai, sambata, 16 decembrie, la noua Catedrala Episcopala de la Curtea de Arges, a declarat duminica, la Antena 3, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu.

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca la inmormantarea Regelui Mihai va participa printul Charles si un reprezentant al Casei Regale a Spaniei.

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la funerarile Regelui Mihai

Un ultim omagiu pentru Regele Mihai. Printul Charles al Marii Britanii va participa la funerarile fostului monarh, informeaza B1 TV, care citeaza un anunt facut de purtatorul de cuvant al Patriarhiei.

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la funeraliile Regelui Mihai(VIDEO)

Un ultim omagiu pentru Regele Mihai. Printul Charles al Marii Britanii va participa la funerarile fostului monarh, informeaza B1 TV, care citeaza un anunt facut de purtatorul de cuvant al Patriarhiei.

Patriarhia Romna: Printul Charles va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormanarea Regelui Mihai, sambata, 16 decembrie, la noua Catedrala Episcopala de la Curtea de Arges, a declarat, astazi, la Antena 3, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu.

Printul Charles ar putea veni la inmormantarea Regelui Mihai

Romania este in doliu, dupa ce Regele Mihai a incetat din viata, iar cu acest trist eveniment s-a incheiat si o fila din istorie. Tara noastra se pregateste de doliu national, dupa.

Controverse legate de inmormantarea Regelui Mihai

Directorul Muzeului Municipal Curtea de Arges, Stefan Dumitrache, ii ataca pe membrii Casei Regale, despre care spune ca arata, prin acest program, lipsa de respect fata de Regele.

BOR respinge CANONIZAREA Regelui Mihai

Dan Badic, fostul sefal Casei Regale a Romaniei, a facutvineri o propunere senzationala, cerandcanonizarea Regelui Mihai I. Biserica Ortodoxa Romana a dat lamuriri,.

Primele repetitii la Palatul Regal, pentru ceremonia funerara a Regelui Mihai- VIDEO

Repetitii pentru ziua in care trupul regelui Mihai va fi purtat pe un afet de tun de la Palatului Regal la Patriarhie au loc, duminica, in fata Palatului, iar traficul rutier este deviat. Sute de milita.

PSD Dolj iese in strada, duminica, pentru o actiune de comemorare a regelui Mihai, la Craiova

PSD Dolj a anuntat ca va mobiliza, duminica, toate structurile din judet, primarii si consilierii, pentru a-i aduce un omagiu regelui Mihai, in Piata Tricolorului din Craiova. Actiunea de omagiere este programata la ora 11. 00, la bustul regelui Mihai din Piata Tricolorului, transmite news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )