Libnet.ro
UNICEF

20:00

Patriarhia Romna: Printul Charles va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Patriarhia Romna: Printul Charles va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormanarea Regelui Mihai, sambata, 16 decembrie, la noua Catedrala Episcopala de la Curtea de Arges, a declarat, astazi, la Antena 3, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu. continuă pe Ziarul Bursa

Patriarhie: Printul Charles va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormanare a Regelui Mihai, sambata, 16 decembrie, la noua Catedrala Episcopala de la Curtea de Arges, a declarat duminica, la Antena 3, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu.

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la inmormantarea Regelui Mihai

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca la inmormantarea Regelui Mihai va participa printul Charles si un reprezentant al Casei Regale a Spaniei.

Patriarhia Romana: Printul Charles vine la inmormantarea Regelui Mihai

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a spus, duminica, la Antena 3, ca la inmormantarea Regelui Mihai va participa printul Charles si un reprezentant al Casei Regale.

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la funerarile Regelui Mihai

Un ultim omagiu pentru Regele Mihai. Printul Charles al Marii Britanii va participa la funerarile fostului monarh, informeaza B1 TV, care citeaza un anunt facut de purtatorul de cuvant al Patriarhiei.

Patriarhia Romana: Printul Charles al Marii Britanii va participa la funeraliile Regelui Mihai(VIDEO)

Un ultim omagiu pentru Regele Mihai. Printul Charles al Marii Britanii va participa la funerarile fostului monarh, informeaza B1 TV, care citeaza un anunt facut de purtatorul de cuvant al Patriarhiei.

Printul Charles ar putea veni la inmormantarea Regelui Mihai

Romania este in doliu, dupa ce Regele Mihai a incetat din viata, iar cu acest trist eveniment s-a incheiat si o fila din istorie. Tara noastra se pregateste de doliu national, dupa.

Controverse legate de inmormantarea Regelui Mihai

Directorul Muzeului Municipal Curtea de Arges, Stefan Dumitrache, ii ataca pe membrii Casei Regale, despre care spune ca arata, prin acest program, lipsa de respect fata de Regele.

Fostul principe Nicolae va participa la funeraliile regelui Mihai, primind si un loc in protocolul funerar (avocat)

Fostul principe Nicolae va participa, impreuna cu logodnica sa, la funeraliile bunicului sau, regele Mihai, el primind si un loc in cadrul protocolului funerar, potrivit avocatului acestuia, Radu Enache, relateaza news. ro.

Fostul principe Nicolae va participa la funeraliile regelui Mihai, primind si un loc in protocolul funerar

Fostul principe Nicolae va participa, impreuna cu logodnica sa, la funeraliile bunicului sau, regele Mihai, el primind si un loc in cadrul protocolului funerar, potrivit avocatului acestuia, Radu Enache.

Fostul principe Nicolae a primit acordul de a participa la funeraliile Regelui Mihai

Reconciliere in cadrul Familiei Regale. Fostul principe Nicolae a primit acordul Casei Regale de a participa la funeraliile bunicului sau, Regelui Mihai, a anuntat vineri avocatul Radu Enache, informeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )