Libnet.ro
UNICEF

08:17

Patriarhul Daniel, primul mesaj privind referendumul pentru familia traditionala: indemn ferm catre credinciosi

B1 B1,
Patriarhul Daniel, primul mesaj privind referendumul pentru familia traditionala: indemn ferm catre credinciosi

Liderul Bisericii Ortodoxe Romane, Patriarhul Daniel, a transmis un mesja fermn catre credinciosii stransi la liturghia oficiata cu ocazia sarbatorii Zamislirii Sf. Proroc Ioan Botezatorul prin care ii. continuă pe B1

Campanie halucinanta pentru referendumul pentru familia traditionala: Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta copilul tau (FOTO)

Campania pentru referendumul pentru familia traditionala depaseste granitele normale ale sustinerii unei tabere. De exemplu, la Timisoara a aparut pe un bloc un banner urias in care cetatenii sunt speriati.

Kelemen Hunor: Cerem maghiarilor sa participe la referendumul pentru familia traditionala si sa voteze conform propriei constiinte

UDMR le cere maghiarilor din Romania sa participe la referendumul din octombrie pentru familia traditionala si sa voteze dupa constiinta, fiecare sustinand valorile si principiile in care crede.

Dragos Bucur, despre referendumul pentru familia traditionala: Trebuie sa-mi spun parerea, macar din respect pentru prietenii mei gay FOTO

Dragos Bucur, fostul prezentator al emisiunii Visuri la cheie de la Pro TV, si-a exprimat opinia cu privire la referendumul pentru familia traditionala intr-o postare pe pagina personala de Facebook.

Patriarhul Daniel, mesaj pentru referendumul familiei traditionale

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a transmis un mesaj fara echivoc de sustinere a referendumului pentru familia traditionala, la Sfanta Liturghie oficiata cu ocazia sarbatoririi Zamislirii Sf. Proroc Ioan.

Dan Negru, mesaj dur privind referendumul: Nu homosexualii sunt marii pacatosi din Romania, ci hotii!

Dan Negru s-a vazut nevoit sa-si exprime parerea privind referendumul de modificare a Constitutiei pe tema familiei traditionale, fiind asaltat de intrebari. Prezentatorul a subliniat ca nu.

Dragos Bucur, despre referendumul pentru familie: Trebuie sa imi spun parerea, macar din respect pentru prietenii mei gay

Actorul Dragos Bucur se alatura vedetelor care s-au pozitionat impotriva referendumului pentru familia traditionala. Trebuie sa imi spun parerea despre referendumul acesta, macar din respect pentru prietenii.

Dan Negru, reactie dura privind referendumul: Nu homosexualii sunt marii pacatosi din Romania, ci hotii!

Dan Negru 47 de ani) s-a vazut nevoit sa-si exprime parerea privind referendumul de modificare a Constitutiei pe tema familiei traditionale, fiind asaltat de intrebari. Prezentatorul TV a precizat ca a incercat sa fuga de acest raspuns pana acum.

Ludovic Orban, intrebat daca se va prezenta la referendum pentru familia traditionala: Sigur ca voi merge (VIDEO)

Presedintele PNL nu adera la indemnurile de boicotare a referendumului pentru familia traditionala sustinute de mare parte din opozitia din Romania. Acesta a raspuns foarte categoric ca va participa la.

Maria Grapini, despre referendumul pentru familie: Daca nu se sustine familia traditionala, nu pot aparea copiii

Europarlamentarul Maria Grapini va raspunde afirmativ intrebarii de la referendumul privind redefinirea familiei, explicand, sambata, ca Romania nu sta bine din punct de vedere democrafic, iar daca nu va fi su.

BOR acuza atacuri tot mai virulente impotriva sa si apara referendumul pentru familie: Nu e un demers retrograd, asa cum in mod ignorant si malitios este prezentat

Biserica Ortodoxa Romana a anuntat ca sprijina demersul Coalitiei pentru Familie, dar nu este nici initiatoarea, nici organizatoarea acestei actiuni. BOR a reactionat astfel in urma tot mai multor informatii.

ştiri de la B1

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )