Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, prins de politisti (surse)

Antena3 Antena3,
Patronul restaurantului Beirut din Constanta, prins de politisti (surse)

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, dat in urmarire pentru executarea unei pedepse cu inchisoarea de 8 ani, a fost gasit de politisti in Cluj, conform unor surse oficiale. continuă pe Antena3

Patronul restaurantului Beirut din Constanta a fost prins de Politie

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, George Karam, dat in urmarire nationala intrucat a fos.

Patronul restaurantului Beirut, in care au murit trei tinere, a fost prins. Unde se ascundea George Karam dupa condamnarea la 8 ani de inchisoare

Timp de o luna, George Karam, patronul restaurantului Beirut in care trei tinere au murit in 2014, a fost dat in urmarire generala. El are de executat o pedeapsa de 8 ani de inchisoare.

Patronul localului Beirut, in care trei dansatoare au ars de vii, a fost prins de politisti, la Cluj (VIDEO)

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, unde trei dansatoare au ars de vii intr-un incendiu produs in localul sau, a fost prins, vineri, la Cluj. George Karam a fost condamnat la 8 ani si o luna de.

Patronul restaurantului din Constanta in care au murit trei tinere a fost prins. Barbatul se ascundea intr-o pensiune din Cluj

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, George Karam, dat in urmarire nationala intrucat a fost condamnat la opt ani de inchisoare, dupa ce in aprilie 2014, trei tinere si-au pierdut viata in localul sau, a fost gasit in Cluj si urmeaza sa fie incarcerat.

Patronul restauratului din Constanta unde trei dansatoare au ars de vii intr-un incendiu, prins la Cluj

Patronul restaurantului din Constanta, in care trei dansatoare au murit in urma unui incendiu, a fost prins, vineri, de politisti la Cluj. Acesta a fost condamnat la opt ani de inchisoare si a fost dat in urmarire nationala in 20 noiembrie, dupa ce a fugit in urma sentintei primite, relateaza Mediafax.

Contractul pentru reabilitarea cazinoului din Constanta a fost semnat

Contractul pentru Consolidarea si restaurarea Cazinoului din Constanta a fost semnat, vineri, in prezenta ministrului lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei, Ion Stefan.

Ministerul Dezvoltarii: Cazinoul din Constanta va fi reabilitat pana in 2022

Contractulpentru Consolidarea si restaurarea Cazinoului din Constanta a fost semnat, vineri,in prezenta ministrului Ion Stefan, ministrul lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei.

Greva spontana la regia de transport in comun din Constanta: Soferii au refuzat sa iasa pe traseu, vineri dimineata

O greva spontana are loc vineri dimineata la regia de transport in comun din municipiul Constanta CT BUS dupa ce soferii au refuzat sa iasa pe traseu. Ei solicita demisia directorului institutiei si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )