Libnet.ro
UNICEF

07:00

Patronul restaurantului din Constanta in care au murit trei tinere a fost prins. Barbatul se ascundea intr-o pensiune din Cluj

Antena3 Antena3,
Patronul restaurantului din Constanta in care au murit trei tinere a fost prins. Barbatul se ascundea intr-o pensiune din Cluj

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, George Karam, dat in urmarire nationala intrucat a fost condamnat la opt ani de inchisoare, dupa ce in aprilie 2014, trei tinere si-au pierdut viata in localul sau, a fost gasit in Cluj si urmeaza sa fie incarcerat. continuă pe Antena3

Patronul restauratului din Constanta unde trei dansatoare au ars de vii intr-un incendiu, prins la Cluj

Patronul restaurantului din Constanta, in care trei dansatoare au murit in urma unui incendiu, a fost prins, vineri, de politisti la Cluj. Acesta a fost condamnat la opt ani de inchisoare si a fost dat in urmarire nationala in 20 noiembrie, dupa ce a fugit in urma sentintei primite, relateaza Mediafax.

Patronul restaurantului Beirut, in care au murit trei tinere, a fost prins. Unde se ascundea George Karam dupa condamnarea la 8 ani de inchisoare

Timp de o luna, George Karam, patronul restaurantului Beirut in care trei tinere au murit in 2014, a fost dat in urmarire generala. El are de executat o pedeapsa de 8 ani de inchisoare.

Patronul localului Beirut, in care trei dansatoare au ars de vii, a fost prins de politisti, la Cluj (VIDEO)

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, unde trei dansatoare au ars de vii intr-un incendiu produs in localul sau, a fost prins, vineri, la Cluj. George Karam a fost condamnat la 8 ani si o luna de.

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, prins de politisti (surse)

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, dat in urmarire pentru executarea unei pedepse cu inchisoarea de 8 ani, a fost gasit de politisti in Cluj, conform unor surse oficiale.

Patronul restaurantului Beirut din Constanta a fost prins de Politie

Patronul restaurantului Beirut din Constanta, George Karam, dat in urmarire nationala intrucat a fos.

Contractul pentru reabilitarea cazinoului din Constanta a fost semnat

Contractul pentru Consolidarea si restaurarea Cazinoului din Constanta a fost semnat, vineri, in prezenta ministrului lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei, Ion Stefan.

Ministerul Dezvoltarii: Cazinoul din Constanta va fi reabilitat pana in 2022

Contractulpentru Consolidarea si restaurarea Cazinoului din Constanta a fost semnat, vineri,in prezenta ministrului Ion Stefan, ministrul lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei.

Boala care omoara trei milioane de oameni pe an. Jumatate dintre cei afectati habar nu au ca o au

Boala care omoara trei milioane de oameni. BPOC bronhopneumopatie obstructiva cronica) este o boala de plamani care cauzeaza anual moartea a 3 milioane de oameni, la nivel mondial, si aproape jumatate dintre pacienti nu stiu ca au boala.

Atac armat intr-un azil de batrani din Statele Unite. Bilant: Trei raniti

Atac armat intr-un azil de batrani din Statele Unite. Bilant: Trei raniti. Politistii il cauta pe at.

Ce probleme are doctorita din Braila care mirosea a urina si avea hainele rupte. Colegiul Medicilor, decizie de ultim moment

Braila revine cu un nou caz socant petrecut in spitalele din judet! Ce probleme are doctorita groazei care i-a oripilat pe pacienti pentru ca mirosea a urina si avea hainele rupte si murdare? Colegiul Medicilor au luat hotararea cu privire la activitatea sa in domeniu. Ce probleme avea doctorita groazei din Braila? Cazul medicului de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )