Libnet.ro
UNICEF

13:15

Declaratii tulburatoare. Sotul gravidei din Arad care a murit de COVID-19 vorbeste despre ultimele momente din spital: Mi-a zis ca ma iubeste si ne-am spus Noapte buna!

B1 B1,
Declaratii tulburatoare. Sotul gravidei din Arad care a murit de COVID-19 vorbeste despre ultimele momente din spital: Mi-a zis ca ma iubeste si ne-am spus Noapte buna!

Povestea tragica a femeii insarcinate, de 39 de ani, din Arad care a murit din cauza COVID-19 a intristat intreaga tara. Fusese initial internata la Spitalul din Arad, dupa ce a fost depistata pozitiv cu noul. continuă pe B1

Motivul pentru care gravida din Arad care a murit nu credea in COVID-19: Nu port masca pentru ca...

Gravida de 38 de ani din Arad carea murit din cauza noului coronavirus nu credea in existenta virusului. Femeia s-a stins in urma cu doua zile, in ambulanta, in timp ce era transportata de la Arad la Timisoara.

Adrian Wiener, senatorul care a revenit ca medic in spitalul din Arad in timpul pandemiei de COVD-19, va fi candidatul USR la Primaria Arad

Adrian Wiener, senatorul care a revenit ca medic in spitalul din Arad, pe care l-a coordonat in timpul pandemiei de COVD-19, va candida din partea USR pentru functia de primar al Aradului. Adrian Wiener are 47 de ani, este medic si se afla la primul mandat de parlamentar, fiind ales in 2016 pe listele USR.

Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de coronavirus

Patru localitati din Arad au intrat in carantina din cauza focarelor de COVID-19, in urma deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad. Este vorba despre Gurahont, Bontesti, Seleus si Moroda. Masura a fost confirmata, sambata dimineata, printr-un ordin al Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Jonathan Isaac, primul baschetbalist din NBA care refuza sa ingenuncheze

Baschetbalistul echipei Orlando Magic Jonathan Isaac este primul jucator din NBA care refuza sa ingenuncheze in timpul intonarii imnului national, de cand s-a reluat, joi, campionatul nord-american, informeaza BBC.

Patru localitati din Arad au intrat si ele in carantina

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad a decis, vineri seara, sa puna in carantina patru localitati in care exista focare de COVID-19, respectiv Gurahont, Bontesti, Seleus si Moroda, iar masura a fost confirmata, azi dimineata, printr-un ordin al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, conform Hotnews.

CORONAVIRUS |Focar de infectie in cea mai mare zona industriala din Arad

Un focar de infectie cu noul coronavirus a fost depistat de autoritatile sanitare in cea mai mare zona industriala a judetului Arad. Mai multi muncitori din trei fabrici au fost testati pozitiv pentru.

Digi 24: EXCLUSIV. Povestea unui roman din Spania, care a stat doua luni in spital din cauza Covid-19: La externare, nu aveam anticorpi!

Florin Filimon este un roman stabilit in orasul spaniol Zaragoza si a trait o experienta crunta dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus exact in momentul in care in Spania exploda numarul de cazuri. Culmea e ca a adus virusul din Romania.

Povestea incredibila a unicului mormant din Romania care are sculptat un craniu cu doua oase incrucisate. Cine este ingropat acolo

In Sulina, candva unul dintre cele mai dezvoltate orase din Tara Romaneasca, exista Cimitirul Maritim, un cimitir unic in Europa. Si asta pentru ca acolo sunt inmormantati laolalta crestini, evrei, musulmani, nobili sau capitani de corabii. Acolo se afla si Mormantului Piratului.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )