Libnet.ro
UNICEF

09:00

Patru masini, implicate intr-un accident la intrarea in pasajul Obor din Capitala (VIDEO)

B1 B1,
Patru masini, implicate intr-un accident la intrarea in pasajul Obor din Capitala (VIDEO)

Accident cu patru masini la intrarea in pasajul Obor din capitala. Totul s-a inamplat vineri dimineata, una dintre cauzele luate in calcul de anchetatori fiind nerespectarea distantei. continuă pe B1

Circulatia este blocata in zona Obor. Patru masini s-au ciocnit la intrarea in pasaj

Circulatia este blocata, vineri dimineata, in zona Obor. Patru masini s-au ciocnit din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum in zona Pasajului Obor. in pasaj nu se mai circula, iar din aceasta cauza s-a format o coada pana la Dristor.

O persoana a fost ranita, la Saftica, intr-un accident rutier

O persoana a fost ranita, joi dimineata, intr-un accident rutier a avut loc, joi dimineata, in localitatea Saftica din judetul Ilfov, dupa ce un autocar a lovit din spate un autoturism, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov.

Seful Bazei Aeriene 86 Fetesti, implicat intr-un accident rutier

Generalul de flotila aeriana Catalin Bahneanu, comandantul Bazei Aeriene 86 Fetesti a fost implicat intr-un accident rutier petrecut miercuri, 25 ianuarie 2017, in judetul Constanta. in urma evenimentului, acesta a fost ranit si a avut nevoie de ingrijiri medicale. De asemenea, la spital a ajuns si plutonierul major Dan Nica, soferul generalului Catalin Bahneanu.

Tanar de 20 de ani, mort intr-un accident rutier. Masina Fiat Punto pe care o conducea tanarul a intrat sub un TIR

Un tanar in varsta de 20 de ani a murit intr-un grav accident rutier petrecut marti dupa masa pe drumul care leaga Lugojul de Deva. Accidentul a avut loc intre localitatile Margina si Faget. Potrivit politistilor, vinovat de producerea accidentului a fost tanarul decedat in accident.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )