Libnet.ro
UNICEF

17:15

Patru milioane de euro pentru judetul Botosani. Investitiile pentru care vor fi cheltuite

Adevărul Adevărul,
Patru milioane de euro pentru judetul Botosani. Investitiile pentru care vor fi cheltuite

Consiliul Judetean Botosani a realizat un parteneriat cu ADR Nord-Est pentru atragerea de fonduri europene. Printre prioritati se afla reabilitarea Memorialul Ipotesti, dedicat poetului Mihai Eminescu dar si drumul vamii catre punctul de frontiera de la Radauti Prut. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana a aprobat o investitie de peste 222 de milioane euro pentru apa potabila mai buna in Romania

Comisia Europeana a aprobat o investitie majora de peste 222 de milioane euro pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania. Investitia va conecta mai multe persoane la reteaua de canalizare si va asigura o calitate mai buna si mai putine scurgeri de ape reziduale, arata un comunicat de presa al institutiei.

Comisia Europeana a alocat Romaniei 222 de milioane de euro pentru apa potabila mai buna in Judetul Ilfov

Comisia Europeana a aprobat o investitie majora de peste 222 de milioane EUR din Fondul de coeziune pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania. Investitia va conecta mai multe persoane la reteaua de canalizare si va asigura o calitate mai buna si mai putine scurgeri de ape reziduale.

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 222 de milioane de euro pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in Ilfov

Comisia Europeana a aprobat, astazi, o investitie majora de peste 222 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania, conform unui comunicat de presa.

Comisia Europeana aloca 222 de milioane de euro pentru apa potabila mai buna in Romania

Comisia Europeana a aprobat o investitie majora de peste 222 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania.

Sofer de TIR din Romania, bun de plata in Franta: Amenda de aproape 4 milioane de euro

Un sofer de TIR din Romania a fost condamnat la o amenda vamala de 3,8 milioane de euro pentru ca a facut contrabanda cu produse contrafacute.

Bosch castiga comenzi in valoare de miliarde de euro pentru computerele auto

De peste un an, computerele auto Bosch controleaza functii precum sistemele de asistenta pentru sofer si miscarile de deplasare ale autovehiculelor produse. Si in curand li se vor alatura computerele centrale pentru functiile cabinei si echipamentele electronice ale caroseriei, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2459 seconds )