Libnet.ro
UNICEF

17:00

Patru oameni au murit la Galati din cauza frigului

Antena3 Antena3,
Patru oameni au murit la Galati din cauza frigului

Patru persoane au murit in judetul Galati din cauza frigului. Cele patru decese au fost inregistrate in perioada 28 noiembrie-1 decembrie, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Directia de. continuă pe Antena3

Noile autobuze turcesti din Bucuresti ar avea deja probleme: le-ar fi sarit siguranta generala din cauza frigului

Noile autobuze turcesti din Capitala par sa aiba probleme. Mai exact, siguranta generala ar fi cazut din cauza frigului de la noi.

Noile autobuze Otokar din Bucuresti au deja probleme: A sarit siguranta generala din cauza frigului

Noile autobuze turcesti, marca Otokar, au probleme cu frigul de la noi din tara. in spatiul public au aparut, sambata, imagini cu un autobuz nou in trafic la care se intervine cu o echipa de mecanici, iar surse STB confirma, pentru Mediafax, ca autobuzului i-a sarit siguranta generala de la frig.

Business report: Consumul de electricitate se apropie de recordurile din iarna, din cauza frigului; Guvernul Dancila renvie comertul comunist centralizat: Ministerul Agriculturii nfiinteaza o retea de magazine de stat; Ce bugetari vor primi 14 salarii pe

Esecul halucinant al unui proiect de 1 milion de euro. Managerii n-au reusit sa gaseasca in Iasi programatori dispusi sa munceasca pe 2. 200 de euro lunar. Compania Nera Computers SRL ar fi trebuit sa. Exproprierea terenurilor pe Soseaua Fabrica de Glucoza costa dublu fata de lucrarea propriu-zisa. Traficul infernal din nordul Bucurestiului ar mai putea fi usurat.

Gerul a facut primele victime la Galati! Patru persoane s-au stins din viata din cauza frigului

Patru persoane s-au stins din viata, in perioada 28 noiembrie 1 decembrie, in judetul Galati, din cauza frigului. Anuntul a fost facut marti de purtatorul de cuvant al Directia de Sanatate Publica.

Ploiestenii, dezamagiti ca nu au prins parada militara de Ziua Nationala. Organizatorii au modificat programul din cauza frigului

Parada militara anuntata la Ploiesti cu ocazia Zileni Nationale a avut loc mai devreme decat programul oficial anuntat pe site-ul Primariei Ploiesti. Multi dintre ploiestenii care au ajuns in centrul orasului la ora 13. 00 au fost dezamagiti.

Adapostul migrantilor de la granita cu Statele Unite a fost nchis din cauza problemelor de sanatate

Complexul sportiv din Tijuana, care a devenit principalul adapost al migrantilor care incearca sa ajunga la frontiera Statelor Unite, a fost inchis din cauza conditiilor sanitare precare, potrivit unei declaratii a biroului primarului din Tijuana, Juan Manuel Gastelum, scrie CNN.

Camerunul a pierdut CAN din cauza ntrzierilor nregistrate n pregatirea turneului final

Confederatia Africana de Fotbal CAF) i-a retras Camerunului dreptul de a organiza Cupa Africii pe Natiuni, cu mai putin de sapte luni ramase pana la startul competitiei, din cauza intarzierilor inregistrate in pregatirea turneului final, informeaza BBC.

Haos in centrul Parisului, din cauza protestelor. Zeci de oameni au fost retinuti - VIDEO

Zeci de persoane au fost retinute sambata, in centrul Parisului, in cursul protestelor violente fata de preturile mari la carburanti, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate. Mii de persoane au.

Am o relatie secreta cu fostul meu sot din cauza faptului ca ii este rusine sa admita ca ne-am impacat! Am inceput sa facem amor si...

Am o relatie secreta cu fostul meu sot. Am crezut ca putem sa fim oficial un cuplu din nou insa m-am inselat.

SUPLIMENT OIL TERMINAL / DIN CAUZA DISTRIBUIRII A 90% DIN PROFIT CA DIVIDENDE Oil Terminal - obligata sa contracteze credite de investitii mai mari

Distribuirea a 90% din profitul companiei conduce la diminuarea surselor proprii de finantare a investitiilor care provin si din profitul reinvestit si, de asemenea, obliga societatea la contractarea unor credite de investitii de valoare mai mare, ne-a spus, intr-un interviu, Sorin Ciutureanu, director general Oil Terminal. Reporter: Cum afecteaza Oil Terminal decizia statului de a distribui 90% din profitul companiilor pe care le are in subordine catre actionari sub forma de dividende?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )