Libnet.ro
UNICEF

22:00

Patru romani, in finala celei mai mari competitii foto

Adevărul Adevărul,
Patru romani, in finala celei mai mari competitii foto

Dupa succesele lui Cosmin Bumbut si Vlad Eftenie, popularitatea competitiei World Photography a crescut si in Romania. Sunt patru romani pe lista scurta si cu 60% mai multe inscrieri pentru aceasta editie. continuă pe Adevărul

Mieii de Paste, mai mari ca in alti ani. Crescatorii de ovine primesc cereri de rezervare a animalelor cu doua luni inainte de marea sarbatoare

Mieii care vor fi sacrificati pentru Pastele din acest an vor fi mai mari si mari frumosi, asta pentru ca cea mai mare sarbatoare crestina din acest an are loc mai tarziu, astfel incat au timp mai mult ca sa creasca.

Profesor acuzat ca i-a cerut unei eleve de clasa a VIII-a favoruri sexuale pentru note mai mari. Fata l-a inregistrat

Tatal unei fete de clasa a VIII-a si directoarea scolii la care invata fata au depus o plangere la Politie impotriva unui profesor acuzat ca i-a solicitat fetei favoruri sexuale in schimbul unor note mai mari. Politistii au deschis o ancheta.

Angajatii de la Ambulanta vor salarii mai mari

Angajatii de la Serviciile Judetene de Ambulanta vor lefuri mai mari. Acestia spun ca sunt discrepante salariale majore intre angajati si s-au intalnit cu conducerea Ministerului Sanatatii pentru a-si exprima nemultumirile. Au primit promisiunea ca salariile de baza vor fi uniformizate la nivelul intregii tari.

Rata natalitatii, a mortalitatii si a nuptialitatii in Regiunea Centru, mai mari anul trecut fata de 2014

Natalitatea si mortalitatea au fost mai mari in 2015 comparativ cu 2014, in Regiunea Centru,conform datelor centralizate de Directia Judeteana de Statistica Brasov. Judetul Brasov este pe prima pozitie la acesti indicatori demografici la nivelul Regiunii Centru.

Romanii au indurat cele mai mari scumpiri ale RCA din Europa

Disparitia celui mai mare jucator de pe piata asigurarilor a avut efecte directe asupra buzunarului a milioane de romani. Aceasta realitate este confirmata inclusiv de studiile unor reputate companii internationale care arata ca pretul asigurarii de raspundere civila auto RCA) a crescut, in Romania, mai mult decat in orice alta tara din Europa si de doua ori mai accentuat decat a sustinut Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Livrarile DPD Romania, cu peste o treime mai mari fata de 2014

Volumul livrarilor efectuate in 2015 de DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres, a crescut cu 33% fata de anul precedent, iar business-ul companiei s-a majorat cu circa 23%, transmite un comunicat remis astazi redactiei.

Care sunt cele mai mari salarii minime din Europa si in ce tari se ofera ele - INFOGRAFIE

In ianurie 2016, 22 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene aveau un salariu minim impus prin lege. Exceptiile sunt Danemarca, Italia, Cipru, Austria, Finlanda si Suedia. Cel mai mare salariu minim din Europa se apropie de 2. 000 de euro.

Dedeman urca pe locul 4 in topul celor mai mari lanturi de bricolaj din regiune. Cu cine se lupta

Dedeman, cel mai mare lant de magazine de bricolaj din Romania, a depasit pentru prima data in ultimii ani lantul de magazine ucrainean Epicentr, specializat in vanzarea si comercializarea de produse pentru casa si gradina, si a urcat pe locul 4 in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )