Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patru romani, intr-unul dintre cele mai importante concursuri de fotografie. Vlad Eftenie este unul dintre favoriti

Adevărul Adevărul,
Patru romani, intr-unul dintre cele mai importante concursuri de fotografie. Vlad Eftenie este unul dintre favoriti

Patru romani sunt pe lista scurta la premiile Sony World Photography. Printre acestia se regaseste si Vlad Eftenie, fotograful care a realizat o fotografie viral in aceasta iarna. in aceasta competitie au fost inscrise aproximativ 140 de mii de fotografii din 166 de tari. continuă pe Adevărul

Armata SUA, zguduita de unul dintre cele mai mari scandaluri de coruptie din istoria sa

Mai mult de 800 de soldati din armata SUA se afla sub urmarire penala pentru ca au fraudat un program al Garzii Nationale prin care erau platite bonusuri de sute de milioane de dolari militarilor care convingeau prieteni sa se inroleze in armata, in perioada tulbure a razboaielor din Irak si Afganistan.

Caru' cu vedete: Legenda din spatele mortii celebrei Ileana Sararoiu. Ar fi incercat sa scape din sicriu; Justin Bieber era drogat in momentul arestarii; Priveliste horror! Ce sani lasati are una dintre cele mai mari actrite de la Hollywood

Asa i-a furat mintile lui Stefan Banica? Cum s-a fotografiat Lavinia Parva. Lavinia Parva, actuala iubita a lui Stefan Banica Jr. , a publicat pe pagina personala de Facebook o serie de fotografii foarte incitante. Imbracata cu o pereche de. Bianca a innebunit cand a auzit asta! Nu credea ca prietena ei de suflet o va trada si o ameninta acum cu tribunalul! Cere daune. Razboiul dintre Bianca Dragusanu si designerul Maria Cocarcea este departe de a se fi incheiat.

Unul dintre chrirugii francezi de top, angajat la Sibiu.

Unul dintre cei mai experimentati si apreciati chirurgi cardiaci din Europa, francezul Eric Arnaud-Crozat, va opera cu regularitate in Romania. Zilele acestea, el s-a aflat la Sibiu, pentru a pune la punct detaliile acestei colaborari. Chirurgul isi doreste sa vina la Sibiu si sa opereze la unul dintre spitalele sibiene in fiecare luna si sa participe si la un program de pregatire a studentilor medicinisti care invata la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Eric Arnaud-Crozat marturiseste ca a .

UberVu si HootSuite construiesc un viitor comun

Achizitia startup-ului romanesc UberVu de catre compania canadiana HootSuite a fost cu siguranta unul dintre cele mai importante subiecte ale inceputului de an. Joia trecuta, TechHub Bucharest a organizat o editie speciala TechHub Meetup care a adus in fata publicului reprezentanti ai celor doua companii.

Mnchen, Europa si lumea: atunci si acum

Tocmai s-a incheiat a 50-a conferinta internationala de securitate de la Munchen, devenita treptat unul dintre cele mai importante evenimente politico-diplomatice consacrate securitatii globale. Nu intamplator capitala Bavariei gazduieste, prin traditia fericita a unei jumatati de secol de pace si colaborare intre natiunile democratice occidentale, sub acoperisul ordinii mondiale postbelice, aceasta reuniune a clubului politic transatlantic.

intr-unul dintre cele mai sarace judete din tara un consilier local vrea tableta din banii statului ca sa citeasca ordinea de zi

Un consilier municipal din Botosani s-a plans primarului ca sunt prea multe pagini la mapa de sedinta de Consiliu Local si a cerut ca toti consilierii sa primeasca tablete. Gadgeturile ar urma sa fie cumparate de la bugetul local.

De ce este iWatch cel mai asteptat gadget al anului

IWatch este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate gadget-uri ale anului, asta in ciuda faptului ca deocamdata exista doar zvonuri referitoare la faptul ca ar putea fi curand lansat de celebra companie Apple. Este aparent un simplu ceas cu un design simplu, dar care are toate functiile unui iPhone.

Doctorul Sorin Ianceu, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic, a fost externat

DoctorulSorin Ianceu, unul dintre cei trei medici internati la Spitalul Clinic de Urgenta dinCluj-Napoca in urma accidentului de avion produs in Muntii Apuseni, a fost externat. Ianceu va fi transportat.

Medicul Ianceu unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, externat luni.

Medicul Sorin Ianceu, de la Spitalul Beius, unul dintre supraavietuitorii accidentului Aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul de Urgenta Cluj. Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul Judetean de Urgenta Cluj, el fiind preluat de o ambulanta pentru a fi dus acasa, la Oradea, in timp ce doctorii Valentin Calu si Catalin Pivniceru ar urma sa fie externati marti, spun surse medicale. Medicul Sorin Ianceu a fost .

EUROBAROMETRU: Romania, printre cele mai corupte tari europene.

Romanii considera ca nivelul coruptiei din tara a crescut in ultima perioada. Astfel, 67% dintre conationalii nostri, care au raspuns chestionarului pentru cel mai recent Eurobarometru privind coruptia din statele membre ale UE, au confirmat acest lucru. Paradoxal, la capitolul perceptie in ceea ce priveste cresterea nivelului coruptiei, Romania este depasita de Slovenia 74% dintre respondenti), Cipru 73%), Cehia 70%) si Portugalia 68%). Tarile europene cele mai afectate de coruptie, asa .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )