Libnet.ro
UNICEF

10:15

Patru universitati din Romania, in topul celor mai bune institutii de invatamant din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Patru universitati din Romania, in topul celor mai bune institutii de invatamant din lume

Universitatea din Bucuresti UB), Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca si Universitatea de Vest din Timisoara sunt singurele universitati din Romania prezente in topul celor mai bune de. continuă pe Wall-Street Ro

Cum a ajuns o scoala din Romania in topul celor mai bune scoli internationale britanice din lume

Transylvania College din Cluj este singura scoala internationala din Romania nominalizata printre cele mai bune scoli internationale britanice din lume.

Un oras din Romania, in topul celor mai recomandate destinatii turistice

Municipiul Alba Iulia a primit certificatul de excelenta acordat de TripAdvisor. Certificatul a fost acordat in urma recenziilor pozitive exprimate pe site-ul TripAdvisor de turistii care au vizitat Cetatea Alba.

Topul celor mai mari companii din centrul Romaniei

ON Energie Mures) Romgaz Sibiu), Selgros CashCarry Brasov), Holzindustrie SchweighoferAlba) si Schaffler din Brasov sunt cele mai mari companii din centrul Romaniei, conform unui top realizat in functie de cifra de afaceri inregistrata la.

Faze tari: Carnea de pui neagra, noua delicatesa de la noi. De ce sunt romanii reticenti cand o vad in farfurie; A luat 35 de pastile viagra intr-o ora. Ce a urmat dupa; Triunghiul bermudelor din Romania. Locul misterios aflat in apropierea Insulei Serpi

Topul celor mai des furate lucruri din lume. Ce prefera hotii. Se pare ca in lume exista o preferinta pentru furtul anumitor obiecte. Cea mai furata carte este Biblia. Imaginile bizare surprinse de un sofer din SUA. O soferita a coborat din mers si a lasat masina sa circule pe contrasens. Un sofer din California a fost martorul unei intamplari bizare.

Razboiul batranilor incepe in aceasta toamna in Romania

Razboiul batranilor de John Scalzi, primul din seria omonima inclusa in topul celor mai bune 100 de romane SF si bestseller New York Times, deschide seria de toamna de la Editura Nemira, fiind publicat in colectia Nautilus.

RAPORT Persoanele infectate HIV/SIDA si dependentii de droguri, printre cei mai discriminati romani. Politicienii, in topul celor care discrimineaza

Persoanele care sufera de HIV/SIDA, dependentii de droguri si persoanele cu dizabilitati fizice sau psihice se numara printre cele mai discriminate din Romania, potrivit celui mai recent raport publicat de Consiliul National de Combatere al Discriminarii CNCD). Mai exact, doi din trei romani considera ca fenomenul discriminarii este larg raspandit la noi in tara.

Romania are patru universitati in topul QS University Rankings. Pe primul loc in lume este MIT

Romania este prezenta in Clasamentul QS International al Universitatilor din acest an, cu patru universitati. Cel mai bun rezultat apartine si in acest an Universtitatii din Bucuresti pe locurile 651-700), care este urmata de Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea Babes-Bolyai si Universitatea de Vest din Timisoara toate in seria 701+).

Cele mai bune carti din toate timpurile. Cate ai citit

Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani, dar temele sunt la fel de actuale, iar lectura lor se va dovedi la fel de savuroasa. Topul de mai jos a fost publicat de site-ul Thegreatestbooks. org , site care a intocmit clasamentul cu.

Cele mai bune carti din toate timpurile. Cate ai citit?

Multe dintre aceste carti au o istorie de zeci de ani, dar temele sunt la fel de actuale, iar lectura lor se va dovedi la fel de savuroasa. Topul de mai jos a fost publicat de site-ul Thegreatestbooks. org , site care a intocmit clasamentul cu.

Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1.000 de lei

Mai jos va prezentam o lista cu zece dintre cele mai bune telefoane cu preturi mai mici de 1. 000 de lei. Nu intotdeauna este nevoie sa ai unul dintre cele mai noidispozitive pentru a te putea bucura de cea mai buna experienta. intr-adevar, in anumite conditii, specificatiile unor telefoane precum Samsung Galaxy S6 sau LG G4 [] Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1. 000 de lei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )