Libnet.ro
UNICEF

18:30

Paul Stanescu renunta, dupa 10 ani, la sefia PSD Olt. El a fost inlocuit de Marius Oprescu, presedintele CJ Olt

Hotnews Hotnews,
 Paul Stanescu renunta, dupa 10 ani, la sefia PSD Olt. El a fost inlocuit de Marius Oprescu, presedintele CJ Olt

Senatorul Paul Stanescu, secretar general interimar al Partidului Social Democrat, a renuntat la sefia PSD Olt. in locul lui a fost ales, la congresul organizat joi, Marius Oprescu, presedintele Consiliului Judetean Olt. continuă pe Hotnews

Paul Stanescu se retrage de la conducerea PSD Olt

Paul Stanescu se retrage de la conducerea Organizatiei PSD Olt, el fiind in prezent secretar general interimar la nivel central al partidului, iar la congresul de peste o luna si jumatate va viza probabil tot o functie la nivel central.

VIDEO Record la alegerile PSD Olt: Noii sefi, alesi in mai putin de 10 minute. Paul Stanescu a renuntat dupa 10 ani

Paul Stanescu, secretarul general interimar al PSD, nu mai este, de joi, 16 ianuarie 2020, seful PSD Olt, alegerea noului presedinte, precum si a vicepresedintilor si membrilor structurilor de conducere, terminandu-se in aproximativ 10 minute.

Paul Stanescu: Nu ne este frica de alegeri anticipate

Paul Stanescu, secretarul general interimar al PSD, spune ca partidul din care face parte nu se teme de alegeri anticipate.

Paul Stanescu devoaleaza planul PNL: Vor da OUG, nu-si asuma raspunderea

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a spus ca planul liberalilor privind modificarea legii electorale este utilizarea instrumentului ordonantei de urgenta.

Caz ireal. O eleva in varsta de 13 ani a ramas insarcinata cu un baiat de numai 10 ani. Ce se va intampla cu bebelusul

Cazul socant a iesit la iveala de curand, fiind dezvaluit ca eleva de doar 13 ani a ramas insarcinata cu un baiat de doar 10 ani. Fata a intrat in atentia autoritatilor, fiind cunoscut si ca provine dintr-o familie cu o situatie nu foarte bune. Mai mult, starea generala a copilei era una vulnerabila, aceasta .

Dupa trei ani de casnicie si doi copii, Andreea Balan a postat un mesaj emotionant. Ce spune despre sotul ei

Andreea Balan a postat un mesaj special pentru sotul ei, actorul George Burcea. Cantareata le-a impartasit fanilor sai din mediul online si cateva fotografii din albumul de vacanta, fiind plecata de curand in Mauritius. Desi inceputul concediului nu a fost tocmai cel dorit, pentru ca mezina familiei sale s-a imbolnavit de enterocolita, lucrurile au revenit, .

incepe reabilitarea Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate

Incep lucrarile de restaurare a Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate. Primarul Constantei a anuntat ca miercuri va preda cladirea Companiei Nationale de Investitii si constructorului. Lucrarile costa 94 de milioane de lei, transmite Mediafax.

Liviu Alexa, schimbat de la sefia PSD Cluj: Fostul jurnalist s-a remarcat doar prin derapajele de limbaj Cine ii va lua locul

Liderii PSD au decis marti inlocuirea lui Liviu Alexa din fruntea organizatie judetene de Cluj! Fostul jurnalist, care s-a remarcat doar prin derapajele de limbaj si comportament in mandatul sau, va fi inlocuit.

Turcia reinstituie accesul la Wikipedia, dupa doi ani de blocaj

Turcia reinstituie accesul la enciclopedia online Wikipedia, in urma publicarii, miercuri, in gazeta Oficiala, a unei decizii a Curtii Constitutionale potrivit careia blocarea din ultimii peste doi ani a accesului este o incalcare a libertatii de expresie, transmite Reuters.

Turcia reinstituie accesul la enciclopedia online Wikipedia, dupa doi ani de blocaj

Turcia reinstituie accesul la enciclopedia online Wikipedia, in urma publicarii, miercuri, in gazeta Oficiala, a unei decizii a Curtii Constitutionale potrivit careia blocarea din ultimii peste doi ani a accesului este o incalcare a libertatii de expresie, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )