Libnet.ro
UNICEF

21:15

Paul Walker a fost inmormantat, sambata.

România Liberă România Liberă,
Paul Walker a fost inmormantat, sambata.

Familia si prietenii apropiati ai actorului Paul Walker si-au luat ramas bun de la acesta, sambata, in cadrul unei ceremonii funerare private, care a avut loc la cimitirul Forest Lawn Memorial Park, din Hollywood, Los Angeles, potrivit E!News, citat de contactmusic. com. Ramasitele pamantesti ale actorului Paul Walker, decedat intr-un accident de automobil pe 30 noiembrie, au fost incinerate, iar cenusa sa a fost depusa la cimitirul Forest Lawn Memorial Park, informeaza . continuă pe România Liberă

Paul Walker a fost inmormantat, sambata, in prezenta familiei si a prietenilor

Familia si prietenii apropiati ai actorului Paul Walker si-au luat ramas bun de la acesta, sambata, in cadrul unei ceremonii funerare private, care a avut loc la cimitirul Forest Lawn Memorial Park, din.

Paul Walker a fost inmormantat! Afla cauza accidentului!

Paul Walker a fost inmormantat ieri la doua saptamani de la teribilul accident in care si-a pierdut viata. Ramasitele sale au fost incinerate in cursul zilei de joi, iar sambata s-a desfasurat o ceremonie religioasa la cavoul unde a fost depusa urna.

Trupul actorului Paul Walker va fi incinerat, cenusa acestuia urmand apoi sa fie ingropata

Familia actoruluil Paul Walker, care si-a pierdut viata intr-un accident de masina pe 30 noiembrie, a decis ca trupul acestuia sa fie incinerat. Pe urma, cenusa acestuia va fi ingropata la sfarsitul acestei.

Mii de utilizatori de Facebook au fost pacaliti cu filmulete false ilustrand moartea lui Paul Walker, avertizeaza Bitdefender

Mii de utilizatori, inclusiv din Romania, au picat in capcana fraudelor ce exploateaza moartea actorului Paul Walker, prin care escrocii urmaresc furtul de bani si de informatii sensibile. Cele mai multe tentative de frauda sunt pe reteaua sociala Facebook, unde escrocii posteaza filmulete ce pretind a contine imagini cu accidentul care a provocat moartea actorului, insa link-ul duce catre site-uri ce solicita date bancare.

Fratele lui Paul Walker, in Fast and Furious 7

Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker, actorul in varsta de 40 de ani care si-a pierdut viata pe 30 noiembrie, intr-un accident de automobil, ar putea fi cel care va interpreta personajul Brian OConner.

Fratele mai mic al lui Paul Walker tine in maini soarta francizei Fast and Furious: producatorii i-au propus sa joace rolul lui Brian OConnor

Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker, actorul in varsta de 40 de ani care a murit pe 30 noiembrie, intr-un accident de automobil, a primit propunerea de a interpreta personajul Brian OConner in ultimele secvente din cea de-a saptea parte a francizei Fast and Furious, dupa cum informeaza publicatia The Daily Mail.

Paul Walker va fi incinerat in acest weekend

Ramasitele pamantesti ale actorului Paul Walker, decedat intr-un accident de automobil pe 30 noiembrie, vor fi incinerate in weekend, iar cenusa starului american va fi ingropata in cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood.

Avertizare de securitate: Moartea lui Paul Walker e folosita pentru a pacali mii de utilizatori pe Facebook

Mii de utilizatori, inclusiv din Romania, au picat in capcana fraudelor ce exploateaza moartea actorului Paul Walker, prin care escrocii urmaresc furtul de bani si de informatii sensibile. Cele mai multe tentative de frauda sunt pe reteaua sociala Facebook, unde escrocii posteaza filmulete ce pretind a contine imagini cu accidentul care a provocat moartea actorului.

Clipul zilei: Din categoria s-a rupt burlanul :)) De ce esti fan Paul Walker?

El este organizatorul unui eveniment in memoria lui Paul Walker. Stati sa vedeti de ce.

Nelson Mandela a fost inmormantat la Qunu

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela a fost inmormantat, duminica, in satul sau natal, Qunu, relateazaB1 TV. Momentul a fost unul rezervat familiei. Ziua a inceput cu o ceremonie omagiala, in.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )