Libnet.ro
UNICEF

13:00

Paula Seling colaboreaza din nou cu Nicu Alifantis pentru videoclipul piesei Weekend VIDEO

Adevărul Adevărul,
Paula Seling colaboreaza din nou cu Nicu Alifantis pentru videoclipul piesei Weekend VIDEO

Paula Seling 37 de ani) si Nicu Alifantis 62 de ani) canta despre vacanta si voie buna in cea mai noua colaborare dintre cei doi, Weekend. continuă pe Adevărul

Mircea Radu va fi din nou tata!

Mircea Radu va avea cel de-al doilea copil, dupa ce sotia lui a anuntat ca este insarcinata. Sarcina are 8 saptamani, iar bebelusul se pregateste sa vina pe lume in luna februarie a anului viitor.

iPhone-urile nu mai sunt atragatoare, vanzarile scad din nou

Cei de la Apple tocmai au anuntat rezultatele financiare pe cel de-al treileatrimestru fiscal, iar vanzarile de iPhone au scazut din nou intr-un ritm alarmant. Din motive mai usor sau mai greu de inteles, din ce in ce mai multi utilizatori nu mai achizitioneaza noi iPhone-uri. Acest trend ar putea fi rezultatul faptului ca vechile [].

Theresa May vrea un nou Brexit! Initiativa, pentru a face un succes din iesirea tarii sale din UE

Prim-ministrul britanic Theresa May vrea un nou Brexit, pentru ca acordul de iesire al Marii Britanii din UE sa raspunda preocuparilor britanicilor in legatura cu imigratia, potrivit.

A nascut o fetita minunata. Dupa cinci saptamani a ajuns din nou la spital...

O experta in antichitati din Marea Britanie a murit dupa ce a suferit un atac cardiac ce a urmat unei depresii post-natale severe, informeaza Mirror. Alice Gibson-Watt a murit in spital la cinci.

Statul Islamic a lovit din nou: 24 de civili ucisi intr-un sat din Siria

Observatorul sirian al drepturilor omului a anuntat ca gruparea ISIS a ucis 24 de civili dupa ce a ocupat un sat din apropiere de Minbej, o localitatea siriana, informeaza AFP, potrivit.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )