Libnet.ro
UNICEF

11:30

Paula Seling si Ovi, din nou impreuna pentru Eurovision?

ADPM ADPM,
Paula Seling si Ovi, din nou impreuna pentru Eurovision?

Paula Seling si Ovi ar putea participa din nou la Eurovision. Cei doi artisti au intrat in studio pentru a inregistra un nou duet, avand ajutorul unor producatori scandinavi. continuă pe ADPM

HOT! The dAdA lanseaza un nou clip, pentru piesa Geamul potrivit!

Trupa The dAdA lanseaza astazi videoclipul celui mai nou single. Geamul potrivit, abordeaza un stil cu totul aparte. In videoclip apar si doua personaje negative. Shift este cel care intentioneaza sa plece fara sa achite nota, iar Zhao este tanarul ce reactioneaza agresiv pe strada. Cei 4 baieti de la The dAdA surprind cu un .

Cioaca, din nou in fata instantei.

Cristian Cioaca va aparea, din nou, in fata magistratilor argeseni, unde vor fi audiati mai multi martori in dosarul in care fostul politist a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea sotiei sale Elodia Ghinescu, conform realitatea. net. Cristian Cioaca a fost condamnat de Tribunalul Arges, pe 2 iulie 2013, la 21 de ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de omor calificat si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte. Fostul politist urmeaza sa execute 22 .

A reinvatat sa iubeasca din nou, dupa moartea sotului

Si-a pierdut marea dragoste, dar asta nu a impiedicat-o sa iubeasca din nou. Despre Lisa Niemi, vaduva.

Mititelu incearca din nou sa intre pe Oblemenco

La doua zile de la tensionatul derby cu CSU Craiova, Adrian Mititelu incearca din nou sa intre pe Stadionul Ion Oblemenco.

Hosni Mubarak, inculpat intr-un nou proces pentru deturnare de fonduri publice

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak va fi judecat alaturi de cei doi fii ai sai intr-un nou proces de deturnare de fonduri publice, au anuntat duminica surse judiciare, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Faze Tari: S-a impuscat in timp ce spargea nuci cu pistolul; Inchis la nebuni, teroristul de la Iasi ii scrie din nou presedintelui Basescu: Am pus bomba ca sa sa ma insor!; Neurologul american care a descoperit ca este psihopat

Un hot de iPhone i-a trimis proprietarului telefonului lista de contacte scrisa pe hartie. Un hot de telefon a copiat cu multa rabdare pe 11 coli de hartie o lista lunga de contacte inregistrate intr-un iPhone pe care l-a furat, dupa care le-a trimis prin posta proprietarului sau. Adolescentele din SUA mananca vata inmuiata in suc de portocale pentru a ramane slabe. Femeile din Statele Unite au descoperit o noua metoda prin care isi pot mentine silueta, incercand sa-si pacaleasca propriul organism.

Guvernul a transferat Minvest Rosia Montana de la Dan Sova (PSD) din nou la Economie (PNL)

Compania Minvest Rosia Montana, infiintata de Guvern pentru a se ocupa exclusiv de proiectul Rosia Montana, a fost transferata de la ministrul delegat pentru Investitii, Dan Sova, la Ministerul Economiei, considerandu-se ca Sova si-a incheiat misiunea prin redactarea unei legi pe aceasta tema, anunta Mediafax.

Muzica Renasterii va rasuna din nou la Bucuresti.

Ajuns la cea de-a opta editie, Festivalul de Muzica Veche Bucuresti se desfasoara in perioada 2-5 decembrie 2013. Artistii invitati interpreteaza piese stravechi dedicate unor instrumente rare, putin cunoscute publicului roman: lauta renascentista, clavecin, fidel sau vihuela. Concertele si evenimentele din cadrul festivalului sunt gazduite de Sala ArCuB, Muzeul Taranului Roman si Art Hub. Programul Festivalului de Muzica Veche Bucuresti 2013 va include concerte ale unor artisti .

Agent de politie si avocat din Mehedinti, retinuti pentru trafic de influenta.

Un avocat in cadrul Baroului Mehedinti si un agent de politie de la Biroul Politiei Rutiere Drobeta Turnu Severin au fost retinuti de procurorii DNA pentru trafic de influenta. Este vorba despre avocatul Dan Balanescu si agentul Valentin Ionut Chiriac. Din ordonanta procurorilor rezulta ca in cursul lunii octombrie 2013, Dan Balanescu, avocat in cadrul Baroului Mehedinti a pretins de la denuntator suma de 5. 000 lei, asigurandu-l pe acesta ca sesizarea sa va fi rezolvata, intrucat va interveni .

Atacatorul din Militari, arestat pentru 29 de zile

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis arestarea pentru 29 de zile a barbatului care, sambata, a tras cu un pistol cu bile de cauciuc in cartierul Militari, ranind trei persoane, potrivit surselor de presa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )