Libnet.ro
UNICEF

05:15

Paula Ungureanu a fost aleasa cea mai buna jucatoare de la HCM in 2013

Adevărul Adevărul,
Paula Ungureanu a fost aleasa cea mai buna jucatoare de la HCM in 2013

Conducerea sectiei de handbal feminin a clubului HCM Baia Mare a stabilit clasamentul celor mai bune jucatoare ale vicecampioanei Romaniei in anul 2013. Prima pozitie a clasamentului a fost ocupata de portarul Paula Ungureanu, locul secund de golgetara Melinda Geiger, urmata de Eliza Buceschi. continuă pe Adevărul

Fraza Ill be back rostita de Arnold Schwarzenegger in Terminator, desemnata cea mai buna replica dintr-un film

Fraza Ill be back, rostita de Arnold Schwarzenegger, in filmul Terminator, a fost desemnata cea mai buna replica dintr-un film din toate timpurile, conform unui sondaj realizat de platforma online.

Gamerii au fost in 2013 cea mai buna destinatie pentru malware

Un studiu recent al celor de la Kaspersky Labs a confirmat ca gamerii au fost in acest an victima celor mai multe infectii cu malware. Protectia antivirus nu mai este nici pe departe suficient de productiva in a va mentine sistemul in siguranta. in 2013, aveti nevoie de un antivirus, un anti-spyware, un anti-troian sau anti-malware. in plus, toate acestea trebuie utilizate intr-un mod cat mai precis, ca sa nu mai zic ca recomandabil este sa le descarcati manual de [].

VIDEO Google promoveaza telefonul Motorola prin cea mai buna reclama care putea sa incapa in paginile unei reviste

Motorola Moto X nu este chiar un hit la vanzari pentru Google, dar cu siguranta cele doua companii au idei de promovare. Ultima presupune sa schimbi culoarea telefonului dupa cum vrei pe o reclama din paginile revistei Wired. E ca pe Internet, dar experienta e pur offline.

Federico Piovaccari despre performanta de a fi golgheter la Steaua: E cea mai buna perioada din cariera mea

Federico Piovaccari, golgheterul Stelei in Liga I, a reusit sa inscrie si in meciul castigat de ros-albastrii miercuri, cu Astra Giurgiu, pe Arena Nationala 3-1).

Raportul Google: Turcia a fost cea mai activa tara in cenzura pe Internet

Raportul de transparenta al Google a fost publicat pentru 2013. Este unul dintre cele mai asteptate topuri si anul acesta marcheaza o crestere a cererilor de inlaturare de continut. Cea mai activa tara este Turcia.

Cum se prezinta cenzura online la Google: cea mai activa tara a fost Turcia

Raportul de transparenta al Google a fost publicat pentru 2013. Este unul dintre cele mai asteptate topuri si anul acesta marcheaza o crestere a cererilor de inlaturare de continut. Cea mai activa tara este Turcia.

Un fost director din Botosani a incasat in 2013 cea mai mare indemnizatie de somaj: 5.755 de lei pe luna

Cea mai mare indemnizatie de somaj aflata in plata, care este si cea mai mare din 2013, se ridica la 5. 755 de lei pe luna, este incasata de un fost director adjunct la o societate comerciala din Botosani, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cea mai mare gunoiste neautorizata din Europa se afla la periferia Chisinaului

Cea mai mare gunoiste neautorizata din Europa se gaseste la Mina Purcel, in marginea Chisinaului, transmite IPN. Pe teritoriul acesteia, din 2011 si pana in prezent, au fost depozitate peste 1,2 milioane de tone de deseuri solide.

Cea mai mare statuie dedicata lui Nelson Mandela, dezvelita la Pretoria

Cea mai mare statuie a lui Nelson Mandela a fost dezvelita astazi la sediul presedintiei sud-africane din Pretoria. Statuia il infatiseaza pe fostul presedinte al Africii de Sud zambind si cu bratele.

Economia SUA a inregistrat in trimestrul trei cea mai mare crestere din ultimii doi ani, de 4,1%

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai rapida crestere din ultimii doi ani, de 4,1%, sustinuta de consumul intern si investitiile companiilor, potrivit datelor oficiale publicate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )