Libnet.ro
UNICEF

23:45

Paun: Pilonul 1 de pensii este o iluzie. Cei care cotizeaza intregul stagiu pierd. Pilonul 2 trebuie sustinut VIDEO

Adevărul Adevărul,
Paun: Pilonul 1 de pensii este o iluzie. Cei care cotizeaza intregul stagiu pierd. Pilonul 2 trebuie sustinut VIDEO

Pilonul 1 de pensii este o iluzie si o mare magarie pe care vad ca nimeni nu vrea sa o puna in discutie macar pe partea de sustenabilitate in urmatorii zeci de ani, sustine economistul Cristian Paun, profesor la ASE. continuă pe Adevărul

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Dacian Ciolos: Va fi un vot semnal pentru cei care conduc astazi Romania

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat duminica la Zalau ca votul la alegerile europarlamentare va reprezenta un semnal pentru cei care conduc astazi Romania si va avea un efect mult mai mare decat.

Romanii din diaspora se solidarizeaza, inaintea alegerilor: Soferi voluntari vor sa-i ajute pe cei care nu au cum sa ajunga la sectia de votare

Romanii din diaspora s-au mobilizat inaintea alegerilor europarlamentare si a referendumului privind justitia care vor avea loc duminica, mai multi soferi oferindu-se sa asigure transportul gratuit pentru cei care se afla la distante mari de sectiile de votare.

Viorica Dancila: Nu sunt multumita de votul din diaspora. Cei care au gresit, trebuie sa plece acasa!

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca.

Ministrul Andronescu: Am votat cu speranta ca cei care merg acolo ne vor reprezenta si vor sluji Romania

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei Nationale, a declarat, duminica, ca a votat cu speranta ca aceia care vor reprezenta Romania in Parlamentul European sa slujeasca tara asa cum trebuie, potrivit.

Avertismentul unui sociolog pentru cei care n-au votat: Du-te ACUM. Seara vor fi niste cozi mari

Sociologul Barbu Mateescu, spune, in contextul cozilor care se consemneaza la foarte multe sectii din tara si strainatate, ca spre seara inghesuiala va fi si mai mare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )