Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pavel Bartos a spus adevarul despre Vocea Romaniei. Cati oameni lucreaza, de fapt, in echipa emisiunii de la PRO TV

Playtech Playtech,
Pavel Bartos a spus adevarul despre Vocea Romaniei. Cati oameni lucreaza, de fapt, in echipa emisiunii de la PRO TV

Dupa lansarea celui de-al noualea sezon Vocea Romaniei, prezentatorul emisiunii a facut o dezvaluire interesanta despre show-ul de la PRO TV. Pavel Bartos a dat din casa si a vorbit despre echipa care lucreaza la acest proiect, proiect care la fiecare editie se bucura de audienta rasunatoare. Cati oameni se afla, de fapt, in spatele . continuă pe Playtech

Debut in forta pentru Vocea Romaniei: cati romani s-au uitat la editia care a marcat revenirea lui Brenciu in juriu

Prima editie din 2019 a show-ului Vocea Romaniei, cu Horia Brenciu in juriu, a avut cifre de audienta mai mari decat debutul din 2018, fiind lider detasat.

VIDEO Bogdan Dumitras, concurentul care a facut show la Vocea Romaniei: Brenciu l-a rugat sa mai cante o data

Bogdan Dumitras, un percutionist in varsta de 25 de ani, a cucerit juriul Vocea Romaniei cu interpretarea sa exceptionala si chiar i-a facut pe Tudor Chirila si pe Smiley sa se tachineze. Pe de alta parte, Horia Brenciu l-a rugat sa mai cante o data.

Madalina Lefter, prima concurenta care a intors toate scaunele in debutul Vocea Romaniei 2019: Daca vei continua asa, vei castiga VIDEO

Madalina Lefter, o tanara in varsta de 21 de ani, a fost primul concurent care a reusit sa intoarca toate cele patru scaune in debutul sezonului 9 Vocea Romaniei, care marcheaza revenirea lui Horia Brenciu la masa juriului de la Pro TV.

Cum au pozat Pavel Bartos si Smiley impreuna. Imaginea i-a facut pe toti sa rada

Sunt pusi pe sotii, iar asta se vede cu usurinta! Pavel Bartos, prezentator la Vocea Romaniei, si Smiley, antrenor la show-ul de talente de la PRO TV, sunt protagonistii unei imagini care a starnit amuzamentul fanilor in mediul virtual. Poza a strans numeroase aprecieri si comentarii, prin care internautii se distrau copios. Cum au aparut .

Anunt BOMBA facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

E spontan, haios si una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV romanesc. Pavel Bartos pare sa fie mereu o sursa de buna dispozitie pentru toti cei din jurul sau, dar viata nu a fost atat de.

Horia Brenciu, marturisiri neasteptate dupa prima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei. Ce a spus antrenorul de la PRO TV, dupa ce a revenit la masa juratilor

Prima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei a fost difuzata vineri seara de postul de televiziune Pro TV, iar emisiunea a fost pe primul loc in topul audientelor. Revenit in juriul show-ului, Horia Brenciu a postat un mesaj pe Instagram prin care le-a multumit fanilor care l-au urmarit la TV. Horia Brenciu, mesaj pentru fanii .

Femeia de serviciu de la Vocea Romaniei. Drama prin care a trecut Iuliana Preda. Pe cine a ales

Printre momentele de veselie de la Vocea Romaniei, in care muzica se scurge prin platou, se mai strecoara si unele dramatice. Dupa ce a cantat Lost on you -LP, Iuliana Preda si-a spus povestea, cu ochii in lacrimi, in umbra zambetului afisat la inceput. Femeia de serviciu de la Vocea Romaniei Piesa s-a terminat, iar .

Ce spune Horia Brenciu despre Smiley, dupa ce s-a intors in juriul Vocea Romaniei. S-a schimbat!

Sa fie Voce! Sezonul cu numarul 9 din asteptatul concurs muzical incepe in aceasta seara, 6 septembrie, la orele 20:30. Surpriza din acest an pentru fanii show-ului este revenirea lui Horia Brenciu pe fotoliul rosu care decide soarta concurentilor. Ce spune carismaticul solist despre revederea cu colegii de platou, dar mai ales despre Smiley? Horia .

Cine este Luiza Constantin, artista de strada de la Vocea Romaniei. Cat castiga in Italia. A intors toate scaunele

A intors toate scaunele si a atins multe inimi. Cine este Luiza Constantin, artista de strada de la Vocea Romaniei? Cat castiga in Italia? Cine este Luiza Constantin, artista de strada de la Vocea Romaniei Luiza Constantin a pasit cu multa incredere pe scena emisiunii Vocea Romaniei, caci avea si de ce. Viata a calit-o, .

Cine este Eminem de la Vocea Romaniei. Patiserul Daniel i-a uluit pe Horia Brenciu si pe Irina Rimes

A ajuns si Eminem pe scena concursului Vocea Romaniei de la PRO TV. Nu orice Eminem, ci unul care stie si cu patiseria. Pe numele sau Daniel, i-a uluit pe Horia Brenciu si Irina Rimes. Cine este Eminem de la Vocea Romaniei Concursul Vocea Romaniei a revenit pe sticla vineri, 6 septembrie. Printre trimbrele grandioase .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )