Libnet.ro
UNICEF

14:00

Pavel Stratan nu mai concureaza la Dansez pentru tine! A fost inlocuit de Marian Dragulescu!

ADPM ADPM,
Pavel Stratan nu mai concureaza la Dansez pentru tine! A fost inlocuit de Marian Dragulescu!

Din cauza unor accidentari la repetitii, Pavel Stratan a primit interdictie din partea medicilor de a mai participa la Dansez pentru tine. Cantaretul a fost nevoit sa paraseasca emisiunea si a fost inlocuit de Marian Dragulescu, cel care fusese eliminat la duel. Continue reading . continuă pe ADPM

Cele mai frumoase fotografii de la Dansez pentru tine RocknRoll, accidentari si dans in ploaie!

Editia de vineri a competitiei Dansez pentru tine a fost plina de evenimente neprevazute. Monica Davidescu s-a accidentat la repetitii si s-a ales cu ligamentele si rotula afectate, fiind inlocuita cu o fosta concurenta. Momentele frumoase au fost oferite de cele doua tipuri de dansuri: rocknroll si dans in ploaie. Continue reading .

Accidentata grav, Monica Davidescu, inlocuita de o fosta concurenta la Dansez pentru tine

Monica Davidescu a fost nevoita sa iasa din competitia visurilor de la Pro Tv dup ace s-a accidentat grav in timpul repetitiilor, suferind o ruptura de ligament si de menisc. Continue reading .

Marian Dragulescu revine la Dansez pentru tine. Afla pe cine inlocuieste!

Dupa ce a fost eliminat din competitie, Marian Dragulescu revine la Dansez pentru tine in editia din 9 noiembrie, alaturi de Andreea Preda, partenera lui Pavel Stratan, conform unui comunicat Pro TV.

Marian Dragulescu si Adriana au parasit show-ul Dansez pentru tine

Marian Dragulescu si Adriana au parasit show-ul Dansez pentru tine, in timp ce Monica Davidescu a suferit un accident la picior in timpul repetitiilor si a fost inlocuita cu Oana, o fosta concurenta a emisiunii, informeaza stirileprotv. ro.

Ce vedeta sexy o va inlocui pe Monica Davidescu la Dansez pentru tine

Monica Davidescu nu mai poate continua competitia Dansez pentru tine dupa ce s-a accidentat grav la picior in timpul antrenamentelor. Ea a predat stafeta unei vedete care nu se afla pentru prima data pe ringul de dans al emisiunii.

Dansez pentru tine: Sezonul 13 aduce ghinion

Numarul 13 a adus ghinion concurentilor emisiunii Dansez pentru tine in cea de-a doua editie a show-ului.

Orange: Cererea pentru iPhone 5 este de 3 ori mai mare decat pentru modelul precedent

Cererea pentru iPhone 5 este de trei ori mai mare decat pentru modelul precedent datorita ofertei comerciale cu care este vandut noul terminal, au declarat pentru Wall-Street. ro, oficialii Orange, cel mai mare operator telecom de pe piata locala.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2716 seconds )