Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce vedeta sexy o va inlocui pe Monica Davidescu la Dansez pentru tine

Adevărul Adevărul,
Ce vedeta sexy o va inlocui pe Monica Davidescu la Dansez pentru tine

Monica Davidescu nu mai poate continua competitia Dansez pentru tine dupa ce s-a accidentat grav la picior in timpul antrenamentelor. Ea a predat stafeta unei vedete care nu se afla pentru prima data pe ringul de dans al emisiunii. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase fotografii de la Dansez pentru tine RocknRoll, accidentari si dans in ploaie!

Editia de vineri a competitiei Dansez pentru tine a fost plina de evenimente neprevazute. Monica Davidescu s-a accidentat la repetitii si s-a ales cu ligamentele si rotula afectate, fiind inlocuita cu o fosta concurenta. Momentele frumoase au fost oferite de cele doua tipuri de dansuri: rocknroll si dans in ploaie. Continue reading .

Pavel Stratan nu mai concureaza la Dansez pentru tine! A fost inlocuit de Marian Dragulescu!

Din cauza unor accidentari la repetitii, Pavel Stratan a primit interdictie din partea medicilor de a mai participa la Dansez pentru tine. Cantaretul a fost nevoit sa paraseasca emisiunea si a fost inlocuit de Marian Dragulescu, cel care fusese eliminat la duel. Continue reading .

Accidentata grav, Monica Davidescu, inlocuita de o fosta concurenta la Dansez pentru tine

Monica Davidescu a fost nevoita sa iasa din competitia visurilor de la Pro Tv dup ace s-a accidentat grav in timpul repetitiilor, suferind o ruptura de ligament si de menisc. Continue reading .

Marian Dragulescu si Adriana au parasit show-ul Dansez pentru tine

Marian Dragulescu si Adriana au parasit show-ul Dansez pentru tine, in timp ce Monica Davidescu a suferit un accident la picior in timpul repetitiilor si a fost inlocuita cu Oana, o fosta concurenta a emisiunii, informeaza stirileprotv. ro.

Dansez pentru tine: Sezonul 13 aduce ghinion

Numarul 13 a adus ghinion concurentilor emisiunii Dansez pentru tine in cea de-a doua editie a show-ului.

Marian Dragulescu revine la Dansez pentru tine. Afla pe cine inlocuieste!

Dupa ce a fost eliminat din competitie, Marian Dragulescu revine la Dansez pentru tine in editia din 9 noiembrie, alaturi de Andreea Preda, partenera lui Pavel Stratan, conform unui comunicat Pro TV.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )