Libnet.ro
UNICEF

21:45

PeBloguri: Florian Bodog: Angajatii din sistemul de sanatate sustin ca nimeni nu dialogheaza cu ei

Hotnews Hotnews,
 PeBloguri: Florian Bodog: Angajatii din sistemul de sanatate sustin ca nimeni nu dialogheaza cu ei

Romania risca sa se confrunte in curand cu o tragedie din cauza cresterii exponentiale a numarului de imbolnaviri cu virusul Covid-19, dar Guvernul continua pe linia cunoscuta, a restrictiilor discretionare, fara a lua si alte masuri. Din acest motiv, nemultumirile diverselor grupuri profesionale tind sa explodeze. Organizatia patronala HORA din industria ospitalitatii a anuntat ca isi va suspenda activitatea, timp de o ora, in semn de protest fata de restrictiile impuse de Guvern. Este de asteptat ca industria restaurantelor sa intre intr-o criza profunda in urmatoarea perioada, de aceea protestul de astazi este, mai mult ca sigur, doar inceputul. continuă pe Hotnews

Angajatii din sistemul medical afiliati Sanitas au intrat in greva japoneza: Guvernantii romani ne trateaza cu maxima indiferenta

Reprezentantii Fereratiei Sanitas au anuntatmiercuri camembrii organizatieisindicale din sanatate din toata tara au declansatgreva japoneza, o forma de protest care nu presupune.

Angajatii din industria HoReCa protesteaza in Piata Victoriei

Angajatii din domeniul HoReCA s-au adunat miercuri seara, incepand cu ora 20:00, in Piata Victoriei, pentru a protesta fata de decizia autoritatilor de a inchide, la interior, restaurantele, barurile si cafenelele.

Peste 5.000 de angajati din sistemul sanitar, infectati cu coronavirus de la debutul epidemiei

224 de angajati din sistemul sanitar din Romania - cadre medicale si personal auxiliar - s-au infectat cu coronavirus de la debutul epidemiei in Romania, in aceasta primavara, anunta Ministerul Sanatatii. 834 dintre ei sunt medici, iar 2. 363 - asistente medicale.

Cum actioneaza gelul care repara nervii deteriorati din sistemul nervos

Leziunile nervilor periferici - tesuturile care transmit semnale bioelectrice din creier catre restul corpului - duc adesea la dureri cronice, tulburari neurologice, paralizie sau dizabilitati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )