Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pedeapsa cu inchisoarea pentru persoanele care ies infectate din casa, introdusa in Europa

Playtech Playtech,
Pedeapsa cu inchisoarea pentru persoanele care ies infectate din casa, introdusa in Europa

In timp ce Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca este ilegala tinerea bolnavilor de coronavirus in spitale impotriva vointei lor, alte tari pedepsesc iesirea bolnavilor din. continuă pe Playtech

Italia, Veneto: Pedeapsa cu inchisoarea pentru persoanele infectate care ies din casa

Incepand cu data de 1 iulie, am inregistrat 28 de infectii, o cifra ridicola, comparativ cu 5 milioane, cat numara populatia regiunii Veneto. Cincisprezece cazuri din cele 28 le-am importat. Fie ca sunt rezidenti care au plecat acasa si s-au intors, fie sunt imigranti straini care au avut contacte in comunitatea lor cu oameni care s-au intors din patrie, a declarat Luca Zaia, guvernatorul regiunii Veneto, in cadrul unei conferinte de presa.

CORONAVIRUS |Italia: Guvernatorul regiunii Veneto anunta pedeapsa cu inchisoarea pentru pacientii cu COVID-19 care nu respecta izolarea

Locuitorii regiunii italiene Veneto care nu respecta izolarea, desi sunt testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, vor ajunge la inchisoare. Masura este prevazuta intr-o ordonanta care a fost.

Robert Negoita: Persoanele care l-au inconjurat pe Liviu Dragnea si l-au sustinut in toate demersurile ticaloase, il inconjoara acum pe Marcel Ciolacu (VIDEO)

Robert Negoita, primarul din Sectorul 3 al Capitalei, a reiterat, luni, in direct pe B1 TV, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale, explicand ca persoanele care il inconjurau pe Liviu Dragnea.

Vesti extraordinare pentru cei care au credite in lei. Indicele ROBOR a scazut din nou! La cat a ajuns

Veste buna pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR la 3 luni a scazut marti, 7 iulie 2020, la 2,15%, a anuntat Banca Nationala a Romaniei BNR).

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma pentru romanii care merg in vacanta: Daca mergi la club, se ia

Alexandru Rafila trage un semnal de alarma pentru romanii care vor mearga in concediu pe litoral. Oamenii trebuie sa evite locurile aglomerate, precum cluburile, unde exista riscul infectarii cu noul coronavirus.

REGIUNEA VENETO, ITALIA: Pedepse cu inchisoarea pentru infectatii cu covid care ies din casa

Incepand cu data de 1 iulie, am inregistrat 28 de infectii, o cifra ridicola, comparativ cu 5 milioane, cat numara populatia regiunii Veneto. Cincisprezece cazuri din cele 28 le-am importat. Fie ca sunt rezidenti care au plecat acasa si s-au intors, fie sunt imigranti straini care au avut contacte in comunitatea lor cu oameni care s-au intors din patrie, a declarat Luca Zaia, guvernatorul regiunii Veneto Italia), in cadrul unei conferinte de presa, citat de Jurnalul Prahovean.

Raed Arafat a facut anuntul! Care sunt persoanele care vor intra in carantina sau izolare?

Secretarul de stat, Raed Arafat, a vorbit, luni, despre proiectul de lege in acord cu Curtea Constitutionala, prin care se stabilesc foarte clar termenii de izolare si carantina. Acesta a explicat care sunt persoanele asupra carora se vor aplica aceste masuri.

Persoanele care beau cafea traiesc mai mult! Efectele asupra corpului sunt uimitoare (STUDIU)

Cafeaua este una dintre cele mai populare bauturi din lume, dar si una dintre cele mai sanatoase. Cafeaua are un nivel ridicat de antioxidanti si substante nutritive benefice, iar efectele asupra organismului sunt uimitoare.

NELU TATARU, IN CONTEXTUL COVID: Mesajul OMS de a ne trezi la realitate e valabil si pentru cei care folosesc pandemia in interes politic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus ca mesajul transmis de OMS tarilor afectate de pandemie sa se trezeasca la realitate in urma situatiei pandemice nu este un mesaj doar pentru populatie, ci si pentru unii politicieni care considera ca tot ce a fost poate fi folosit in interes politic in acest moment, conform Digi24.

Vesti bune pentru cei care au credite in lei. Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la nivelul lunii aprilie 2018

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut considerabil, anunta Banca Nationala a Romaniei BNR). Este o veste foarte buna pentru romanii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )