Libnet.ro
UNICEF

01:06

Pedeapsa record pentru atacatorul din Mall Braila

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pedeapsa record pentru atacatorul din Mall Braila

Autorul atentatului terorist de la Mall Braila, Marius Valentin Parfenie, in varsta de 21 de ani, a primit o pedeapsa record de 30 de ani de inchisoare, sentinta data in prima instanta de magistratii Tribunalului Braila, fiind condamnat pentru un cumul. continuă pe Wall-Street Ro

PEDEAPSA RECORD: Autorul atacului de la mall-ul din Braila, condamnat la 30 de ani de inchisoare(VIDEO)

Pedeapsa record pentru atacatorul de la Braila Mall. Magistratii Tribunalului Braila l-au condamnat la o pedeapsa de 30 de ani de inchisoare pe Marius Valentin Parfenie, tanarul care a bagat groaza in.

Pedeapsa record pentru autorul atentatului terorist de la mall-ul din Braila. Ce a decis instanta

In 2018, mai exact pe data 11 noiembrie, orasul Braila era zguduit de un eveniment dramatic, avand-ul ca protagonist pe Marius Valentin Parfenie. Pedeapsa record pentru autorul atentatului terorist de la mall-ul din Braila. Drama din Mall-ul brailean, considerat de autoritati ca atentat terorist, s-a soldat cu zece raniti, printre care si doi copii, de .

Autorul atacului de la Mall Braila a primit o pedeapsa record de 30 de ani de inchisoare

Autorul atentatului terorist de la Mall Braila, Marius Valentin Parfenie, in varsta de 21 de ani, a primit o pedeapsa record de 30 de ani de inchisoare, sentinta data in prima instanta de magistratii Tribunalului Braila, fiind condamnat pentru un cumul de infractiuni, respectiv trei tentative de omor, talharie, conducere sub influenta alcoolului, parasirea locului accidentului si tulburarea ordinii si linistii publice, transmite Agerpres.

Frumoasa profesoara de istorie facuse pasiuni nefiresti pentru unii din elevii sai. Cu cinci dintre ei a facut si amor nebun. intr-o zi, insa, unul dintre ei a vrut sa o paraseasca

Frumoasa profesoara de istorie facuse pasiuni nefiresti pentru unii din elevii sai. Cu cinci dintre ei a facut si amor nebun. intr-o zi, insa, unul dintre ei a vrut sa o paraseasca. Iar atunci cruntul.

COMISIA DE BUGET: Jurnalistii, scutiti de la plata impozitului pentru veniturile din salarii si drepturi de autor

Comisia de buget-finante a dat, marti, un raport suplimentar de admitere a unei propuneri legislative pentru completarea Codului fiscal, potrivit careia jurnalistii si tehnicienii in radiodifuziune si televiziune sa fie scutiti de la plata impozitului pentru veniturile din salarii, asimilate salariilor si din drepturile de proprietate intelectuala.

Autoritatile pentru concurenta din UE investigheaza Google pentru modul in care colecteaza datele

Autoritatile pentru concurenta din Uniunea Europeana investigheaza modul in care Google colecteaza datele clientior sai, ceea ce sugereaza ca operatorul celui mai popular motor de cautare pe internet din lume ramane in atentia Comisiei Europene in pofida amenzilor uriase pe care le-a aplicat companiei americane.

Atacatorul de la mallul din Braila, pedeapsa record. Marius Parfenie, condamnat la 30 de ani de inchisoare

Magistratii Tribunalului Braila l-au condamnat la o pedeapsa de 30 de ani de inchisoare pe Marius Valentin Parfenie, tanarul care a bagat groaza in brailenii aflati la cumparaturi la Braila Mall in 11.

Pedeapsa record la inchisoare pentru teroristul de la mall din Braila. Ce au avut in vedere judecatorii

Marius Valentin Parfenie 21 ani) a fost arestat in 11 noiembrie 2018, dupa ce a talharit un proprietar de masina, apoi dupa o cursa nebuna, in care a lovit mai multi pietoni, a intrat cu autoturismul in multime, la un mall din Braila, ranind 10 oameni.

Fuziunea Mizrahi - Union Bank, aprobata de Tribunalul pentru Concurenta din Israel

Una din cele mai importante fuziuni din sectorul bancar israelian, cea dintre Mizrahi Tefahot Bank si Union Bank of Israel, a primit aprobarea saptamana trecuta, cele doua institutii de credit urmand sa dea nastere unei banci importante din Israel, a treia ca marime.

Vesti bune pentru locuitorii din Focsani. Primaria cumpara 16 autobuze electrice

Primaria Municipiului Focsani a semnat, luni, contractul de finantare pentru modernizarea transportu.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )