Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru locuitorii din Focsani. Primaria cumpara 16 autobuze electrice

România Liberă România Liberă,
Vesti bune pentru locuitorii din Focsani. Primaria cumpara 16 autobuze electrice

Primaria Municipiului Focsani a semnat, luni, contractul de finantare pentru modernizarea transportu. continuă pe România Liberă

Vesti bune pentru navetistii care vin cu masina in Bucuresti. Noi parcari, construite aproape de gurile de metrou

Piata Sudului, una dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei, beneficiaza de inca 310 locuri de parcare. Acestea se gasesc in prima constructie de tip parkride realizata din panouri metalice si dotat.

Situatie dramatica pentru bolnavii din spitalele Capitalei! Ce au ajuns sa faca dupa ce au ramas fara apa calda si caldura

Suntem in anul 2019, dar asta nu se simte in toate cartierele din Bucuresti. Avariile aparute in sistemul de termoficare au facut ca locuitorii din mai multe zone sa stea zile intregi fara apa si caldura, pe un frig cumplit. Mai grav este ca situatia s-a regasit si in cateva spitale din Capitala, unde bolnavii .

Autoritatile pentru concurenta din UE investigheaza Google pentru modul in care colecteaza datele

Autoritatile pentru concurenta din Uniunea Europeana investigheaza modul in care Google colecteaza datele clientior sai, ceea ce sugereaza ca operatorul celui mai popular motor de cautare pe internet din lume ramane in atentia Comisiei Europene in pofida amenzilor uriase pe care le-a aplicat companiei americane.

Florin Citu: Sunt vesti bune; in urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018

In urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018, care va fi prezentata public de premierul Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Digi 24, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, noteaza Agerpres.

Locuitorii din Miercurea Ciuc, avertizati prin Ro-Alert de prezenta unui urs

Prezenta unui urs a fost semnalata, luni seara, in zona partiei de schi din Sumuleu, la marginea mun.

Obligatii de raportare pentru companiile din grupuri multinationale, la final de an Country by country report

In urma implementarii Actiunii 13 din cadrul Planului impotriva Erodarii Bazei Impozabile si a Relocarii Artificiale a Profiturilor Base Erosion and Profit Shifting - BEPS) in legislatia Uniunii Europene si a Romaniei, companiile romanesti care fac parte din grupuri multinationale cu cifra de afaceri anuala consolidata mai mare de 750 de milioane de euro sunt obligate sa indeplineasca anumite formalitati legate de Raportarea tara cu tara Country by Country Report sau CbC Report) pana la finalul anului.

PENTRU BANCILE DIN ZONA EURO BCE propune schimbarea testelor de stres

Anul viitor, acestea se vor derula dupa metodologia actuala, noul cadru fiind planificat pentru 2022, cel mai devreme Seful departamentului de supraveghere din cadrul Bancii Centrale Europene BCE) face propuneri pentru schimbari majore in realizarea testelor de stres la care sunt supuse marile banci din zona euro, anunta centralbanking. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )