Libnet.ro
UNICEF

08:15

Peek Cloppenburg isi deschide cel mai mare magazin din Romania in Mega Mall

Adevărul Adevărul,
Peek Cloppenburg isi deschide cel mai mare magazin din Romania in Mega Mall

Bucuresti, 29 septembrie 2015 Cu ocazia inaugurarii magazinului Peek Cloppenburg, joi, 1 octombrie, Mega Mall adauga in portofoliul sau cea mai mare reprezentanta Peek Cloppenburg din Romania, acesta devenind unul dintre cele mai mari magazine de fashion din tara. Odata cu deschiderea magazinului, vizitatorii Mega Mall se vor putea bucura de aproape 500 de branduri in plus celor existente. continuă pe Adevărul

Fiscul roman isi construieste cel mai modern centru de date din tara

Fiscul roman isi construieste cel mai modern centru de date din tara, dar si sediul aparatului central. O investitie estimata la 1. 167 RON, care va avea o arie construita de 1500 de metri patrati.

Numele unui fost ministru roman, pe cel mai scump magazin din lume

Opulenta fara margini la politicienii si afaceristii romani. Numele fostului ministru al energiei Dan Ioan Popescu este gravat pe vitrina celui mai scump magazin din lume.

Depozitul de gaze de la Bilciuresti, cel mai mare din tara, afectat de o decizie a Romgaz

Conducerea Romgaz SNG), cel mai mare producator de gaze naturale controlat de statul roman, a convocat actionarii in Adunare Generala Extraordinara pe 29 octombrie pentru a aproba schimbarea obiectului principal de activitate al sucursalei din Ploiesti din depozitare in extractia gazelor naturale.

Pretul cuprului a scazut cu 13% in trimestrul actual

Pretul futures al cuprului a scazut ieri, pe pietele externe, apropiindu-se de nivelul minim al lunii, dupa ce companiile industriale din China au raportat cel mai mare declin al profiturilor lor din octombrie 2011 pana in prezent.

incepe Toamna Oradeana. Cetatea isi deschide portile pentru vizitatori

Toamna Oradeana isi deschide portile. Oradenii vor avea parte de 10 zile pline de evenimente, din2 si pana pe 12 octombrie. Noutatea din acest an o reprezinta locatia, cele mai multe dintre manifestari urmand sa se desfasoare in Cetatea Oradea care isi va deschide portile pentru vizitatori.

VIDEO. O drama de la Bollywood, in deschiderea celui mai mare Festival de Film din Asia

O drama de la Bollywood deschide joi a 20-a editie a Festivalului de Film din orasul portuar sud-coreean Busan, cea mai mare manifestare de acest fel din Asia.

Tesla a prezentat Model X in versiunea de productie: e cel mai sigur SUV din lume si are autonomie 400 km

Tesla Motors a prezentat primul sau SUV, denumit Tesla Model X acesta fiind prezentat ca cel mai sigur SUV din lume si, pe deasupra, are si cu o autonomie de 400 km cu baterie de 90 kWh). Livrarile vor incepe in 2016, spre vara, pentru cei care isi comanda masina acum, iar cei care au fost printre primii si-au primit masinile chiar in seara lansarii oficiale, marti, 29 septembrie. Preturile pornesc de la 132. 000 dolari.

In toamna aceasta te invitam sa Remodelezi Retail-ul, la cel mai important eveniment dedicat industriei

Editia a treia a Retail Arena porneste la drum cu sloganul ReShape Retail ; evenimentul isi propune sa impulsioneze piata de profil, sa ajute specialistii sa gaseasca modelul de business cel mai eficient prin folosirea celor mai noi.

Cea mai mare parte a licitatiei de implementare a televiziunii digitale terestre in Romania poate continua/CNSC a respins contestatia facuta de Frontal Communication

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) a decis in 25 septembrie ca cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 101,5 milioane lei, care este demarata de Societatea Nationala de Radiocomunicatii, poate continua. CNSC a respins practic contestatia formulata de Frontal Communication, care a cerut reevaluarea ofertei declarate castigatoare a asocierii Ericsson Telecommunications Romania - Ericsson AB.

Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric

Dupaanuntul NASA de luni, tot ce stim despre Marte este ca este o planeta inghetata, ostila, dar care are apa pe suprafata. Planeta Rosie reprezinta o optiune promitatoare pentru colonizare, iar teoriile despre cum vom face asta sunt nenumarate. Elon Musk, fondatorul Tesla Motors si CEO-ul SpaceX a discutat planurile sale cu privire la viitorul nostru [] Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )