Libnet.ro
UNICEF

05:00

Penelope Cruz a devenit mama pentru a doua oara, in aceeasi zi cu nasterea printului mostenitor al Marii Britanii

B1 B1,
Penelope Cruz a devenit mama pentru a doua oara, in aceeasi zi cu nasterea printului mostenitor al Marii Britanii

Kate Middleton nu este singura vedeta care a devenit mama luni: Actrita Penelope Cruz a devenit si ea mama pentru a doua oara, dand nastere unei fetite. Vedeta a fost internata luni la un spital din. continuă pe B1

Penelope Cruz a nascut in aceeasi zi cu Ducesa Catherine

Actrita spaniola Penelope Cruz a devenit mama pentru a doua oara, dupa ce a nascut o fetita, luni, la o clinica din Madrid.

Penelope Cruz a nascut in aceeasi zi cu Kate Middleton!

Penelope Cruz a devenit mamica pentru a doua oara, exact in aceeasi zi in care Kate Middleton a dat nastere micutului mostenitor al tronului Marii Britanii. Actrita a adus pe lume o fetita, rod al iubirii dintre ea si Javier Bardem. Continue reading .

Anastacia a invins cancerul pentru a doua oara.

Starul pop Anastacia si-a anuntat fanii ca a reusit sa invinga pentru a doua oara cancerul, conform starpulse. com, conform Agerpres. Interpreta hitului Im Outta Love a fost diagnosticata cu cancer in cursul acestui an, dupa ce a mai primit o data acest diagnostic ingrijitor in 2003. Dupa ce a urmat un tratament timp de cateva luni, solista a postat pe Twitter mesajul ca a iesit din nou invingatoare din lupta cu boala, fara a posta si alte detalii. Anastacia a fost nevoita sa-si anuleze .

Cantareata Anastacia a anuntat ca a invins cancerul la san pentru a doua oara

Cantareata pop Anastacia a anuntat ca a reusit sa invinga, pentru a doua oara, cancerul, potrivit metro. co. uk. Interpreta hitului Im Outta Love a fost diagnosticata cu cancer la san in cursul acestui.

Penelope Cruz a nascut o fetita.

Actrita Penelope Cruz a nascut, luni, o fetita, informeaza Hola. Potrivit Agerpres, ea a fost internata, luni, la spitalul Ruber Inernational din Madrid. La venirea pe lume a surorii lui Leo doi ani si jumatate) a asistat si sotul ei, Javier Bardem. Bebelusul are si o verisoara, micuta Antonella, nascuta pe 14 mai, a carei mama este Monica Cruz, sora mai mica a actritei. Penelope Cruz, 39 de ani, s-a casatorit cu Javier Berdem, 44 de ani, in iulie 2010 in Bahamas. Cei doi, extrem de .

Penelope Cruz a nascut o fetita: Micuta a venit pe lume la cateva ore dupa printul de Cambridge

Penelope Cruz a nascut, luni, intr-o maternitate din Madrid, o fetita, aceasta fiind cel de al doilea copil al actritei cu Javier Bardem, relateaza revista Hola. Cruz a nascut la cateva ore dupa ce printul.

Penelope Cruz, sotia lui Javier Bardem, a nascut o fetita

Al doilea copil al actorilor spanioli Penelope Cruz si Javier Bardem, o fetita, s-a nascut luni intr-o maternitate din Madrid, scrie AFP.

O legenda a muzicii franceze, pentru prima oara in Romania. Mireille Mathieu va concerta la Bucuresti, pe 24 martie 2014

Mireille Mathieu, una dintre cele mai populare cantarete franceze, va concerta pentru prima oara in Romania pe 24 martie 2014, la Sala Palatului duin Bucuresti, informeaza Mediafax. Mireille Mathieu va.

TEPCO a recunoscut pentru prima oara o scurgere de apa radioactiva de la centrala Fukushima in oceanul Pacific

TEPCO, operatorul centralei nucleare de la Fukushima, a recunoscut, luni, pentru prima data din 2011, ca a existat o scurgere de apa radioactiva in oceanul Pacific, dupa incidentul de pe 11 martie, potrivit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,268 seconds )