Libnet.ro
UNICEF

18:45

Penelope Cruz a nascut o fetita.

România Liberă România Liberă,
Penelope Cruz a nascut o fetita.

Actrita Penelope Cruz a nascut, luni, o fetita, informeaza Hola. Potrivit Agerpres, ea a fost internata, luni, la spitalul Ruber Inernational din Madrid. La venirea pe lume a surorii lui Leo doi ani si jumatate) a asistat si sotul ei, Javier Bardem. Bebelusul are si o verisoara, micuta Antonella, nascuta pe 14 mai, a carei mama este Monica Cruz, sora mai mica a actritei. Penelope Cruz, 39 de ani, s-a casatorit cu Javier Berdem, 44 de ani, in iulie 2010 in Bahamas. Cei doi, extrem de . continuă pe România Liberă

Penelope Cruz a nascut in aceeasi zi cu Ducesa Catherine

Actrita spaniola Penelope Cruz a devenit mama pentru a doua oara, dupa ce a nascut o fetita, luni, la o clinica din Madrid.

Penelope Cruz a nascut o fetita: Micuta a venit pe lume la cateva ore dupa printul de Cambridge

Penelope Cruz a nascut, luni, intr-o maternitate din Madrid, o fetita, aceasta fiind cel de al doilea copil al actritei cu Javier Bardem, relateaza revista Hola. Cruz a nascut la cateva ore dupa ce printul.

Penelope Cruz a nascut in aceeasi zi cu Kate Middleton!

Penelope Cruz a devenit mamica pentru a doua oara, exact in aceeasi zi in care Kate Middleton a dat nastere micutului mostenitor al tronului Marii Britanii. Actrita a adus pe lume o fetita, rod al iubirii dintre ea si Javier Bardem. Continue reading .

Penelope Cruz, sotia lui Javier Bardem, a nascut o fetita

Al doilea copil al actorilor spanioli Penelope Cruz si Javier Bardem, o fetita, s-a nascut luni intr-o maternitate din Madrid, scrie AFP.

Penelope Cruz a devenit mama pentru a doua oara, in aceeasi zi cu nasterea printului mostenitor al Marii Britanii

Kate Middleton nu este singura vedeta care a devenit mama luni: Actrita Penelope Cruz a devenit si ea mama pentru a doua oara, dand nastere unei fetite. Vedeta a fost internata luni la un spital din.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )