Libnet.ro
UNICEF

05:45

Penelope Cruz a nascut in aceeasi zi cu Kate Middleton!

ADPM ADPM,
Penelope Cruz a nascut in aceeasi zi cu Kate Middleton!

Penelope Cruz a devenit mamica pentru a doua oara, exact in aceeasi zi in care Kate Middleton a dat nastere micutului mostenitor al tronului Marii Britanii. Actrita a adus pe lume o fetita, rod al iubirii dintre ea si Javier Bardem. Continue reading . continuă pe ADPM

Penelope Cruz a nascut in aceeasi zi cu Ducesa Catherine

Actrita spaniola Penelope Cruz a devenit mama pentru a doua oara, dupa ce a nascut o fetita, luni, la o clinica din Madrid.

Penelope Cruz a nascut o fetita.

Actrita Penelope Cruz a nascut, luni, o fetita, informeaza Hola. Potrivit Agerpres, ea a fost internata, luni, la spitalul Ruber Inernational din Madrid. La venirea pe lume a surorii lui Leo doi ani si jumatate) a asistat si sotul ei, Javier Bardem. Bebelusul are si o verisoara, micuta Antonella, nascuta pe 14 mai, a carei mama este Monica Cruz, sora mai mica a actritei. Penelope Cruz, 39 de ani, s-a casatorit cu Javier Berdem, 44 de ani, in iulie 2010 in Bahamas. Cei doi, extrem de .

Penelope Cruz a nascut o fetita: Micuta a venit pe lume la cateva ore dupa printul de Cambridge

Penelope Cruz a nascut, luni, intr-o maternitate din Madrid, o fetita, aceasta fiind cel de al doilea copil al actritei cu Javier Bardem, relateaza revista Hola. Cruz a nascut la cateva ore dupa ce printul.

Penelope Cruz a devenit mama pentru a doua oara, in aceeasi zi cu nasterea printului mostenitor al Marii Britanii

Kate Middleton nu este singura vedeta care a devenit mama luni: Actrita Penelope Cruz a devenit si ea mama pentru a doua oara, dand nastere unei fetite. Vedeta a fost internata luni la un spital din.

Penelope Cruz, sotia lui Javier Bardem, a nascut o fetita

Al doilea copil al actorilor spanioli Penelope Cruz si Javier Bardem, o fetita, s-a nascut luni intr-o maternitate din Madrid, scrie AFP.

EUFORIE LA LONDRA! Kate Middleton a adus pe lume un baietel!

Printul William si Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, au devenit in cursul dupa-amiezii de luni parintii unui baietel. Copilul a venit pe lume intr-o rezerva privata de la Spitalul Sfanta Maria din Londra, la or 18:30, ora Romaniei. Continue reading .

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a nascut un baietel: Copilul este al treilea in ordinea de succesiune la tron

Kate Middleton, ducesa de Cambridge si sotia printului William, a nascut, luni seara, un baietel, care va fi al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, potrivit Mediafax. Acesta este primul copil.

Kate Middleton, Printul Willam si bebelusul regal au parasit maternitatea Saint Mary din Londra

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, Printul William si bebelusul regal au parasit, marti seara, maternitatea Saint Mary din Londra, unde s-a nascut baietelul cuplului princiar, potrivit Mediafax. Parintii.

Kate Middleton, Printul Willam si bebelusul regal au parasit maternitatea Saint Mary din Londra (VIDEO)

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, Printul William si bebelusul regal au parasit, marti seara, maternitatea Saint Mary din Londra, unde s-a nascut baietelul cuplului princiar, potrivit Mediafax. Parintii.

Kate Middleton a intrat in travaliu: Ducesa de Cambridge a fost internata la spitalul St. Mary din Londra

Printesa Kate, sotia printului William a intrat in travaliu. Ducesa de Cambridge, Kate Middleton a fost internata, luni, la spitalul St. Mary din Londra, unde se pregateste sa nasca, informeaza.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )