Libnet.ro
UNICEF

09:15

Pensie suplimentara pentru cei mai saraci. in ce tara s-a luat aceasta decizie

Playtech Playtech,
Pensie suplimentara pentru cei mai saraci. in ce tara s-a luat aceasta decizie

Miercuri, Guvernul german a decis introducerea unei pensii minime pentru cele mai nevoiase persoane, acesta fiind un subiect care a amenintat mult timp coalitiei conduse de canceralul greman Angela Merkel intre conservatori si social-democrati, spune AFP, citati de Agerpres. Pensie suplimentara pentru cei mai saraci Astfel ca, incepand de anul viitor, nu mai putin de . continuă pe Playtech

Andra, anunt neasteptat pentru fani: Pentru cei care au iubit, dar au fost dezamagiti. Vestea i-a luat pe toti prin surprindere

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din Romania, a facut un anunt neasteptat pentru fani. Vedeta a postat un mesaj emotionant pe Instagram, cu privire la noua sa piesa, Vina mea. Vestea i-a luat pe toti prin surprindere. Andra, anunt neasteptat pentru fani Avand talent cu carul, Andrei i-au fost cerute colaborari de la .

Cei mai ghidusi papuci de mireasa sunt niste tenisi: de ce au fost creati de Converse

In cazul in care pui accent pe confort si relaxare in ziua nuntii, din pozitia de mireasa, s-ar putea sa cochetezi cu ideea achizitiei unei perechi de tenisi Converse, editia de nunta. intr-un mod ciudat, dar nu foarte, Converse a initiat o campanie de marketing foarte interesanta pentru cea mai noua pereche de tenisi albi .

A murit unul dintre cei mai renumiti medici din Romania

Unul dintre cei mai renumiti medici din Romania, Vitalie Neaga, specialist in Anestezie si Terapie Intensiva si in Boli infectioase, a murit la varsta de 48 de ani. Acesta a fost gasit mort in casa, intins.

Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus. Raspunsul specialistilor, dupa ce au studiat pacientii din China

Oficiali chinezi au dat detalii despre persoanele cele mai expuse la coronavirus. Raspunsul specialistilor vine de la un studiu facut pe pacientii infectati aflati in China. Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus Primlele detalii despre cele 44. 000 de cazuri cu coronavirus, au fost facute publice de catre oficialii chinezi. Acesta este cel mai .

Politico: Cine sunt cei mai periculosi oameni din lume?

Cei mai periculosi lideri din lume sunt cei aflati acum in functie? - se intreaba Politico, care noteaza, in contextul Conferintei de Securitate care se desfasoara zilele acestea la Munchen, ca printre invitati se afla ministri de externe ai unor state responsabile de asasinate pe teritoriu strain, Rusia si Arabia Saudita, dar ca amenintarile vin si din interior.

Digi 24: Victor Costache, declaratie controversata despre ingrijiri medicale mai bune pentru cei saraci: La oameni e ca la masini VIDEO

Pacientii care au bani vor primi ingrijiri medicale mai bune decat cei saraci, a recunoscut Victor Costache, ministrul interimar al Sanatatii. La om e ca la masini, a declarat acesta, la Realitatea PLUS. Mai clar: toti soferii isi fac RCA, doar cei care isi permit platesc si CASCO.

Toti romanii care vor sa iasa la PENSIE trebuie sa afle noile SCHIMBARI! Cei care au lucrat in STRAINATATE, cei mai afectati

Toti romanii care se gandesc sa iasa la pensie trebuie sa fie informati cu privire la ce trebuie sa contina dosarul de pensionare, pentru ca s-au modificat cateva lucruri. Ministrul Muncii, Violeta.

Surpriza generala: Tudor Gheorghe a dezvaluit ce PENSIE are! Sunt unul dintre cei mai BOGATI romani...

La 74 de ani, Tudor Gheorghe este in continuare un artist de succes, multe dinconcertele sale fiind sold out. Mereu sincer in declaratii, maestrul a dezvaluit ce pensie incaseaza lunar. Dupa o.

Peste 4 milioane de romani lucreaza in week-end. Cei mai multi sunt barbati, iar cei de peste 55 de ani care lucreaza la final de saptamana sunt mai multi decat tinerii sub 24 de ani

Iana este vanzatoare la unul dintre magazinele din Capitala. E divortata de 3 ani si are de crescut doi copii, iar pe pensia alimentara a fostului nu se poate baza. Asa ca i-a cerut sefei sa-i dea si ture in weekend pentru ca are nevoie de bani. Iana este unul din cele peste 4,2 milioane de romani care lucreaza si sambata, potrivit datelor furnizate miercuri HotNews. ro de catre Institutul National de Statistica.

Londra inchide granitele pentru muncitorii necalificati si pentru cei care nu vorbesc limba engleza

Guvernul de la Londra pregateste o revizuire substantiala a Legilor privind imigratia, cele mai importante masuri anticipate fiind reprezentate de restrictii aplicate muncitorilor necalificati si pentru cei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )