Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anul scolar 2020-2021. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru copii daca fac aceasta greseala

Playtech Playtech,
Anul scolar 2020-2021. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru copii daca fac aceasta greseala

Noi reguli foarte stricte in unitatile de invatamant, dar si pedepse la fel de stricte pentru elevii care nu se conformeaza. Ministru Educatiei, Monica Anisie, a explicat ca, in cazul in care noua regula nu este respectata, elevii vor fi pedepsiti cu nota scazuta la purtare. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru . continuă pe Playtech

Elevii din Romania vor putea studia teatrul ca disciplina optionala

Elevii vor putea studia teatrul, ca disciplina optionala, in anul scolar 2021-2022, dupa ce ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a semnat ordinele privind aprobarea a trei discipline optionale si a programelor aferente acestora.

Ministerul Educatiei: Elevii vor putea studia teatrul ca disciplina scolara optionala, incepand de anul viitor

Incepand cu anul scolar 2021-2022, elevii din Romania vor putea alegestudia teatrul, ca disciplina optionala. Recent, ministrul Educatiei,Monica Anisie, aprobat introducerea in.

Orban, despre anul scolar: Cum sa fie compromis? Abia ce a inceput

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, intrebat fiind daca anul scolar este compromis, ca acesta abia a inceput, iar o mare parte din scoli functioneaza in regim normal. Cum sa fie compromis? Noi am luat special aceasta decizie sa afectam cat mai putin procesul educational, dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala, sa tina pasul cu materia, a afirmat Orban.

Pensii 2020. Anunt categoric pentru pensionarii din Romania. Nu au cum sa mai faca asta

Guvernul a luat masuri ferme in ceea ce priveste pensiile din 2020. Anuntul categoric pentru toti pensionarii din tara. Ce nu vor mai avea voie sa faca, in perioada urmatoare? Pensii 2020. Anunt categoric din partea Guvernului: nu va mai fi permis! Statul a anuntat o noua restrictie pentru salaratii din Romania care se pregatesc .

Cascade spectaculoase din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

Romania ascunde unele dintre cele mai spectaculoase minuni ale naturii. Printre locurie pe care trebuie sa le vizitezi se numara, fara doar si poate, cascada Bigar. Este de o frumusete rara si a ajuns celebra in intreaga lume. insa nu este singura! Iat cateva dintre cele mai spectaculoase cascade din Romania! Sunt destinatia ideala pentru .

Judetele Alba si Cluj, introduse de Germania pe lista zonelor de risc epidemiologic din Romania Lista completa

Judetele Alba si Cluj au fost introduse de autoritatile germane pe lista zonelor de risc epidemiologic din Romania, iar cei care vin din aceste zone sunt obligati sa se autoizoleze, a anuntat joi Ministerul roman de Externe. La acest moment, pe aceasta lista se afla Bucurestiul si 14 judete din Romania.

Localitatile din Romania cu denumiri amuzante. iti e si rusine sa spui ca esti din Baicoi sau Spermezeu

Romania se intrece pe sine la numele localitatilor amuzante. Denumirile unora dintre ele sunt pomenite cu mare rusine. Unde se afla acestea si care sunt cele mai celebre datorita numelor lor? Localitati din Romania cu denumiri rusinoase Romania are 20. 000 de localitati, iar printre ele isi fac loc unele dintre cele mai amuzante, dar si .

Topul castelelor din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

In Romania se gasesc locatii incredibile, care merita vazute macar o data in viata. Printre aceste locuri minunate se afla si castelele, care in fiecare an atrag mii de turisti din tara, dar si din strainatate. Locurile care trebuie vizitate in weekend Intrand in interiorul castelelor din Romania, inca mai poti auzi povestile cu regi .

Localitatea din Romania unde un candidat a castigat toate voturile. Cum a fost posibil

Brem Laszlo, candidatul UDMR la Primaria comunei Foieni din judetul Satu Mare, a reusit sa obtina 100% din voturile valabil exprimate, acesta fiind, de altfel, singurul candidat pentru aceasta functie, conformrezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente AEP), anunta Agerpres. Localitatea din Romania unde un candidat a castigat toate voturile Astfel, din cei 1. 612 alegatori din .

Satul din Romania cu un singur locuitor. inca un lucru este fascinant in localitate

In Romania secolului al XXI-lea exista satul cu un singur locuitor. Este un catun care se stinge, pe zi ce trece. Cu un singur locuitor, dar cu un drum de 10 km din marmura. Satul din Romania cu un singur locuitor Alun este un catun, din Romania, care apartine satului Giurgian, din comuna Izvedna. Satul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.251 seconds )