Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cascade spectaculoase din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

Playtech Playtech,
Cascade spectaculoase din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

Romania ascunde unele dintre cele mai spectaculoase minuni ale naturii. Printre locurie pe care trebuie sa le vizitezi se numara, fara doar si poate, cascada Bigar. Este de o frumusete rara si a ajuns celebra in intreaga lume. insa nu este singura! Iat cateva dintre cele mai spectaculoase cascade din Romania! Sunt destinatia ideala pentru . continuă pe Playtech

Topul castelelor din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

In Romania se gasesc locatii incredibile, care merita vazute macar o data in viata. Printre aceste locuri minunate se afla si castelele, care in fiecare an atrag mii de turisti din tara, dar si din strainatate. Locurile care trebuie vizitate in weekend Intrand in interiorul castelelor din Romania, inca mai poti auzi povestile cu regi .

Minunea naturala din Romania. Este in topul mondial, alaturi de Cascada Niagara, Marele Canion si Desertul Sahara

Romania ascunde unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale din intreaga lume. Daca mai aveam nevoie de vreo dovada a acestui fapt, a aparut un nou top mondial al celor mai spectaculoase locuri. Care este minunea naturala de la noi tara care concureaza cu Marele Canion, Desertul Sahara si Cascada Niagara? Minunea naturala din Romania .

Top 8 vedete din Romania batute de iubitii lor. Scene dramatice cu celebritatile arse cu tigara sau lovite cu bestialitate

Si-au jurat iubire si loialitate, dar povestile lor au sfarsit sub o ploaie de pumni si palme. Arse cu tigara, taiate cu lama sau pur si simplu snopite in bataie, asta au ajuns sa traiasca unele vedete din showbiz-ul romanesc. Pare-se ca acest cosmar, in care cele despre care se spune ca nu trebuie atinse .

Cum scapi de vergeturi cu bicarbonat de sodiu. Trucul secret care trebuie aflat de toti romanii

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient folosit de catre toti romanii in bucatarie pentru diverse sortimente de prajiuri, dar si pentru unele retete de mancare. Cu toate aste, putini sunt aceia care stiu ce efecte are banalul bicarbonat de sodiu asupra pielii umane. Bicarbonatul de sodiu indeparteaza vergeturile. Ce trebuie sa faci pentru un corp .

Cum afli daca bijuteriile sunt din aur sau nu. Trucurile secrete de care trebuie sa tii cont

Care sunt cele mai bune metode pentru a verifica daca bijuteriile sunt din aur sau nu? Cum poate ajuta fondul de ten sa recunoastem un fals? Dar un magnet? Trucurile secrete de care trebuie sa tii cont. Cum afli daca bijuteriile sunt din aur sau doar un fals bine facut? Pentru ca este un metal .

Alimentul care trebuie consumat in fiecare zi. Beneficiile necunoscute pe care le are

Hipertensiunea arteriala este o problema cu care se confrunta tot mai multi romani, de la varste din ce in ce mai fragede. Consumul zilnic al acestui aliment minune va avea beneficii nebanuite pentru sanatate. Alimentul minune ce scade hipertensiunea arteriala. Ce alte beneficii necunoscute are? Specialistii in nutritie au catalogat avocado drept un super aliment.

Cum se prepara cea mai buna maioneza. Ingredientul secret care trebuie folosit

Cele mai multe dintre gospodine au emotii atunci cand vine vorba de ea. Nelipsita din indragitele salate de boeuf sau de vinete, este unul dintre cele mai iubite sosuri. Bucatarii iti dezvaluie ingredientul secret si iti spun cum se prepara cea mai buna maioneza! Ingredientul secret pentru cea mai buna maioneza Prepararea unuia dintre cele .

Anul scolar 2020-2021. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru copii daca fac aceasta greseala

Noi reguli foarte stricte in unitatile de invatamant, dar si pedepse la fel de stricte pentru elevii care nu se conformeaza. Ministru Educatiei, Monica Anisie, a explicat ca, in cazul in care noua regula nu este respectata, elevii vor fi pedepsiti cu nota scazuta la purtare. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru .

Care este cea mai mica pensie din Romania

Romania este tara in care diferentele dintre pensii sunt uriase. Exista pensionari care castiga zeci de mii de lei lunar, in vreme ce altii au doar cateva sute de lei. Sunt circa 5 milioane de pensionari.

Pensii 2020. Anunt categoric pentru pensionarii din Romania. Nu au cum sa mai faca asta

Guvernul a luat masuri ferme in ceea ce priveste pensiile din 2020. Anuntul categoric pentru toti pensionarii din tara. Ce nu vor mai avea voie sa faca, in perioada urmatoare? Pensii 2020. Anunt categoric din partea Guvernului: nu va mai fi permis! Statul a anuntat o noua restrictie pentru salaratii din Romania care se pregatesc .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )