Libnet.ro
UNICEF

04:40

Pensii 2020. Pensiile astea ar putea sa dispara! Ce categorie de romani e vizata. Legea a fost depusa deja in Parlament

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Pensiile astea ar putea sa dispara! Ce categorie de romani e vizata. Legea a fost depusa deja in Parlament

In urma cu un an, PSD a creat o noua categorie de beneficiari de pensii speciale, prin Ordonanta 57 in ce priveste Codul Administrativ, este acuzatia alesilor de la USR, ce avertizeaza ca primarii incep sa notifice primariile pentru a-si primi pensia speciala anul acesta. Pensii 2020. Pensiile astea ar putea sa dispara! Luni, la . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. La cati ani isi pot depune dosarul de pensie

Noi vesti pentru pensionari! Se schimba varsta de pensionare. La cati ani isi pot depune de acum dosarul de pensie? Pensii 2020. Se schimba varsta de pensionare Noi reguli cu privire la varsta de pensionare vor intra in vigoare de la 1 iulie. Modificarile ii vor afecta pe majoritatea dintre varstnici. Varsta standard de pensionare .

Pensii 2020. Cand vor fi livrate pensiile marite. Anuntul pe care milioane de romani il asteapta

Milioane de varstinici au parte de din ce in ce mai multe vesti cu privire la suma lunara de care beneficiaza. Cand vor fi livrate pensiile marite de anul acesta? Pensii 2020. Temen pensii majorate Compania Nationala Posta Romana a anuntat luni, 24 august, cand vor fi livrate pensiile majorate. De asemenea, a precizat ca-si .

PENSII 2020. Anuntul momentului despre pensiile din Romania! Mesajul ministrului Muncii pentru postasi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat luni, 24 august, ca urmatoarele pensii vor ajunge si marite si la timp.

Pensii 2020. Ce se intampla in acest moment in Romania. Cati bani sunt in conturi

Veste importanta pentru pensionari! Ce se intampla cu pensiile din Romania, de fapt? Datele publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiara clarifica tot. Bani mai multi in conturi pentru pensii Conform celor de la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), fondurile de pensii private obligatorii aveau active in valoare de 66,34 miliarde de lei, la 31 iulie .

25 octombrie 2020, zi fatidica pentru aceasta categorie de romani. ANAF a facut anuntul final

25 octombrie 2020 poate fi numita Ziua Judecatii, fiind termenul de scadenta a obligatiilor fiscale din perioada pandemiei de COVID-19. ANAF 25 octombrie 2020, zi grea pentru multi romani 25 octombrie este data de la care se vor calcula majorari de intarziere pentru debitele neachitate, iar inspectorii din cadrul ANAF vor avea unda verde .

Pensii 2020. E oficial, bani mai multi pentru milioane de pensionari de la 1 septembrie. Anuntul categoric

Este oficial, se dau bani mai multi pentru milioane de pensionari incepand cu 1 septembrie. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a promis majorarea pensiilor. Pensiile majorate de la 1 septembrie vor intra pe card potrivit graficului obisnuit, fara vreo intarziere. Pensii 2020. Este oficial. Se dau bani mai multi pentru .

PENSII 2020. Acesti pensionari vor primi 1.154 de lei, incepand cu 1 septembrie 2020!

Patru categorii de pensii se vor majora de la 1 septembrie, ca urmare a deciziei Executivului. Anuntul a fost facut de Casa Nationala de Pensii Publice.

Pensii 2020. S-a schimbat varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a semnat legea

Veste buna pentru o anumita categorie de pensionari! S-a schimbat varsta de pensionare pentru acesti romani. Presedinele Klaus Iohannis a si semnat legea. Iata despre ce este vorba! Varsta de pensionare a scazut pentru o anumita categorie de pensionari Klaus Iohannis a semnat o lege prin care persoanele care lucreaza in domeniul industriei navale in .

Pensii 2020. Ce se intampla cu taloanele de pensii, de fapt. Ministrul Muncii, in razboi cu postasii

Anunt important despre taloanele de pensii! Ministrul Muncii a explicat ce se intampla, de fapt, cu veniturile pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, apel catre postasi! Violeta Alexandru a explicat ca noile taloane de pensii au fost tiparite si face apel catre postasii din intreaga tara sa fie responsabili si sa spuna pensionarilor ca veniturile acestora .

ştiri de la Playtech

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )