Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensii 2021. Propunere socanta de la Guvern. Vesti proaste pentru milioane de pensionari

Playtech Playtech,
Pensii 2021. Propunere socanta de la Guvern. Vesti proaste pentru milioane de pensionari

Pensii 2021. O propunere socanta vine de la Guvern. Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Ce se intampla cu pensiile lor, cititi in articolul de mai jos. Vesti proaste. Milioane de pensionari vor ajunge in pragul saraciei Pensii 2021. Guvernul vine cu o propunere socanta in ceea ce priveste pensiile, astfel ca sunt vesti proaste . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals. Romanii sunt furiosi

O serie de asociatii si organizatii non-guvernamentale au pus semnatura pe o scrisoare deschisa care este adresata autoritatilor prin care solicita transparenta in ancheta de la Institutul Matei Bals. Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals Romanii nu mai vor sa auda scuze si aruncarea culpei de la o autoritate la .

Meteo. Vesti proaste de la ANM: urgia va cuprinde Romania. in ce judete face iarna ravagii

ANM a emis noi informatii meteo pentru ziua de astazi, si dupa cum este relatat in comunicat, vremea se inrautateste. Pentru 29 ianuarie a fost emisa o atentionare de Cod Galben in mai multe judete, iar temperaturile vor scade. ANM anunta si vant cu viteze la rafala de peste 90-100 kmh. Informatii Meteo. Cod Galben .

Vesti proaste despre victimele incendiului de la Matei Bals transferate in alte spitale: Sunt posibile inrautatiri ale starii lor de sanatate

Tragedie fara margini in aceasta dimineata, la Institutul Matei Bals din Capitala, acolo unde un incendiu violent a izbucnit si a ucis patru pacienti. Din cauza lipsei de locuri in spital, mai multi pacienti evacuati din cladire au fost transferati la alte spitale din Bucuresti. Din pacate, medicii nu vin cu vesti bune. Pacientii ajunsi .

Pensii 2021. Vestea momentului pentru milioane de pensionari. Noua lege data azi: ce se intampla cu banii

Un nou an, un nou Guvern, noi legi, asa am putea rezuma pe scurt actuala situatie. Daca vorbim de pensii 2021, cu atat mai mult situatia se complica, avand in vedere informatiile. Ultimul anunt facut de noul ministru, Raluca Turcan, pune pe jar Parlamentul. in acelasi timp ridica mari semne de intrebare din partea celor .

Pensii 2021. Iesirea la pensie, amanata cu multi ani. Schimbarea care se pregateste pentru milioane de oameni

Pensii 2021. Ce schimbare se pregateste pentru milioane de oameni din tara. Raluca Turcan a facut azi un anunt pentru romani in ce priveste pensionarea. Pensii 2021. Ce se intampla cu iesirea la pensie Astfel caministerul Muncii condus de Raluca Turcan pregateste un proiect de lege prin care sa existe posibilitatea pensionarii la varsta de .

Pensii 2021. Cati bani vei primi la pensie de la Stat, acum. Procentul din ultimul salariu avut

Pensii 2021. Cati bani vei primi la pensie de la Stat, acum. Procentul din ultimul salariu avut. Oricum, pensiile romanilor vor ramane in continuare printre cele mai mici din Europa. Pensii 2021. Cum se vor calcula pensiile in viitor S-a aflat cati bani vei primi la pensie de la Stat, in prezent. Ce procent din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )