Libnet.ro
UNICEF

08:01

Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals. Romanii sunt furiosi

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals. Romanii sunt furiosi

O serie de asociatii si organizatii non-guvernamentale au pus semnatura pe o scrisoare deschisa care este adresata autoritatilor prin care solicita transparenta in ancheta de la Institutul Matei Bals. Vesti proaste pentru Raed Arafat dupa incendiul de la Matei Bals Romanii nu mai vor sa auda scuze si aruncarea culpei de la o autoritate la . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru omenire. Ce se va intampla cu apa potabila, de fapt, in viitor

Intr-o prima faza, apa potabila s-a alaturat oficial aurului si petrolului pe pietele de tranzactionare de pe Wall Street. Asta inseamna ca fermierii, investitorii si municipalitatile ar putea paria pe pretul viitor al apei. Apa potabila este o resursa care devine din ce in ce mai rara in lume. Aceasta practica, menita sa contribuie la .

Raed Arafat, declaratii de ultima ora despre reteaua electrica de la Matei Bals. in ce stare reala se afla, de fapt

Situatie dramatica la Institutul Matei Bals, dupa ce patru persoane si-au pierdut viata in incendiul izbucnit, iar alte peste 100 au fost evacuate. Ce spune Raed Arafat despre aceasta situatie? Reactia lui Raed Arafat, ce spune seful DSU Un incendiu devastator a avut loc la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde patru persoane si-au pierdut .

Raed Arafat, despre incendiul de la Spitalul Matei Bals: Orice aparat in plus nu e binevenit in spital. Acum trebuie sa vedem care este cauza, nu vreau sa speculez

Seful DSU, Raed Arafat, a precizat, la Digi 24, ca pana in acest moment nu se cunoaste cauza izbucnirii incendiuluide la Institutul Matei Bals. Acesta a mai spusca asteapta rezultatele.

Vesti proaste despre victimele incendiului de la Matei Bals transferate in alte spitale: Sunt posibile inrautatiri ale starii lor de sanatate

Tragedie fara margini in aceasta dimineata, la Institutul Matei Bals din Capitala, acolo unde un incendiu violent a izbucnit si a ucis patru pacienti. Din cauza lipsei de locuri in spital, mai multi pacienti evacuati din cladire au fost transferati la alte spitale din Bucuresti. Din pacate, medicii nu vin cu vesti bune. Pacientii ajunsi .

Senatoarea AUR Diana Sosoaca cere demiterea sefului DSU Raed Arafat Spitalele au ajuns crematori!

Senatoarea AUR Diana Iovanovici-Sosoaca cere demiterea sefului DSU Raed Arafat dupa incendiul de la .

Raed Arafat, dupa ce o persoana i-a reprosat ca e revoltator ce s-a intamplatla Bals: Ati venit sa urlati? Revolta e in capul dumneavoastra

Seful DSU Raed Arafat a fost interpelat de un bucurestean la intrarea in curtea Institutului Matei Bals, acolo unde vineri dimineata a izbucnit un incendiu la unul dintre pavilioanele suport-COVID. Barbatul i-ar fi amintit secretarului de stat de tragedia din Colectiv si a spus ca ardem ca sobolanii in spitale.

De ce nu se va intampla nimic dupa incendiul de la Matei Bals. Un specialist spune adevarul crunt

Presedintele ANPP, Vasile Barbu a vorbit in exclusivitate pentru impact. ro despre teribilul incendiul de la Spitalul Matei Bals din Capitala, in care si-au pierdut viata nu mai putin de cinci pacienti bolnavi de COVID-19. De ce nu se va intampla nimic dupa incendiul de la Matei Bals Vineri dimineata a izbucnit un incendiu la Institutul .

Nicusor Dan, noi promisiuni pentru bucuresteni dupa incendiul de la Matei Bals. Ce vrea sa faca pentru spitalele din Capitala

Incendiul devastator de la Matei Bals a readus in prim plan problemele grave cu care se confrunta sistemul medical romanesc. Din pacate, aceasta tragedie a avut loc la cateva luni distanta de evenimentul dureros de la Piatra Neamt, acolo unde alte zece persoane au murit carbonizate in sectia ATI. Cu putin timp in urma, Primarul .

Incendiu la Matei Bals |Raed Arafat, reactie nervoasa in fata jurnalistilor: E revolta in capul dumneavostra! Daca ati venit sa urlati la noi... (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a avut o iesire nervoasa in timp ce le vorbea reporterilor despre incendiul izbucnit la Spitalul Matei Bals si soldat cu pa.

Raed Arafat, detalii in exclusivitate despre incendiul de la Matei Bals. Ce a vazut cand a ajuns la spital

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a adus, vineri seara, la Punctul de intalnire, detalii suplimentare in exclusivitate despre incendiul de la Institutul Matei Bals in urma caruia 5 oameni si-au pierdut viata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )