Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pensiile de peste 5.000 de lei care cresc anul acesta. Cine sunt si ce au facut in viata acesti pensionari

Playtech Playtech,
Pensiile de peste 5.000 de lei care cresc anul acesta. Cine sunt si ce au facut in viata acesti pensionari

Milioane de pensionari au asteptat pana acum sa afle ce se va intampla cu pensiile anul acesta. Anuntul a fost facut recent de presedintele PNL, Ludovic Orban. Astfel, presedintele PNL,. continuă pe Playtech

FLORIN CITU: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022, a declarat, miercuri, prim-ministrul Florin Citu, care a anuntat ca in Guvern a fost discutata in prima lectura o ordonanta de urgenta privind o serie de masuri structurale, transmite Agerpres.

Buget 2021. Ce se intampla anul acesta cu sporurile bugetarilor romani

Premierul Florin Citu a anuntat ca Legea bugetului pe anul acesta a fost finalizata si va fi facuta publica miercuri dimineata cel tarziu. Pentru ca Romania si-a asumat o tinta de deficit in jur de 7%,.

Florin Citu: Vom creste punctul de pensie de la 1 ianuarie 2022. Anul acesta, punctul de pensie este 1.442 de lei (VIDEO)

Premierul Florin Citu a vorbit, miercuri, la finalul sedintei de Guvern, despre Ordonanta de Urgenta care prevede o reducere a cheltuielilor structurale. Aceasta OUG prevede o crestere a punctului de pensie de.

Primaria Capitalei a inceput lucrarile de modernizare a retelei de termoficare programate pentru 2021 Nicusor Dan: Anul acesta ne propunem sa facem 53 km

Primaria Capitalei a inceput lucrarile de modernizare a retelei de termoficare programate pentru 2021, cu un segment de 13 km din Rahova, a anuntat primarul general, Nicusor Dan. Acesta este unul dintre cele cinci tronsoane programate pentru 2021, care insumeaza 53 km, valoarea investitiei fiind de 300 milioane lei, bani de la bugetul local. in paralel, dupa finalizarea licitatiilor, Primaria Capitalei va incepe lucrarile de modernizare si cu cei 300 milioane de euro, bani europeni, insa este putin probabil ca santierele sa inceapa in 2021.

Florin Citu: Voucherele de vacanta care ar fi trebuit sa fie emise anul acesta vor fi emise in 2022

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri ca vouchere de vacanta din 2019 si 2020 vor fi prelungite si pentru 2020. Totoidata, el a tinut sa precizeze faptul ca vouchere de vacanta pe care ar fi trebuit sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )