Libnet.ro
UNICEF

14:30

Pensiile romanilor sunt in mare pericol! Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Playtech Playtech,
Pensiile romanilor sunt in mare pericol! Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ia masuri drastice cu privire la decizia de a se inchide institutiile publice de teama coronavirusului. Aceasta i-a cerut oficialpresedintelui Casei Nationale de Pensii sa-i demita pe seful Casei de Pensii Bucuresti si sefii caselor de pensii de la sectoare pentru decizia luata, fara a se gandi la binele cetatenilor. continuă pe Playtech

Ministerul Muncii, anunt oficial in plina criza de coronavirus. Ce recomanda pentru angajatii romani

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale recomanda aplicarea unor serii de masuri in scopul prevenirii raspandirii infectarii cu coronavirus. Cea mai importanta dintre acestea este flexibilizarea conditiilor de munca, acolo unde se poate. Angajatorul are dreptul sa te controleze in timpul programului Potrivit unui comunicat emis de MMPS, in contextul suspendarii cursurilor scolare in unitatile de .

Coronovirus |Trei sugestii de la Ministrul Muncii pentru angajatori, in cazul parintilor: Program flexibil, munca de acasa, tele-munca

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, inainteaza trei solutii pe care le pot pune in practica angajatorii care vor sa ii sprijine pe angajatii cu copii, in contextul inchiderii scolilor. Acestea sunt instituirea unui program flexibil si introducerea.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, testata NEGATIV pentru coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta, vineri seara, ca a primit rezultatul testului pentru coronavirus si este negativ. Alexandru a facut publica aceasta informatie in contextul in care toata.

Ministrul Muncii afirma ca nu suntem in situatia de a inchide institutii publice

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, cere institutiilor publice sa nu se inchida si sa nu-si suspende activitatea de relatii cu publicul pentru ca oamenii au nevoie de acestea si trebuie sa fie responsabile.

Ministrul Muncii critica aspru inchiderea caselor de pensii: Este inadmnisibil! Pensionarii stau acum la coada la Posta! Vor fi demisi directorii din Capitala

Ministrul Muncii Violeta Alexandra a criticat aspru, joi, inchiderea caselor de pensii, spunand ca acum pensionarii stau la coada la oficiile postale, ceea ce creste riscul de contaminare.

Ministrul Muncii, catre patroni: Clauza de forta majora trebuie sa fie ultima solutie, salariatii ar ramane fara sprijin

Invocarea clauzelor de forta majora, de catre firmele romanesti, ar trebui sa fie ultima solutie, pentru ca i-ar lasa pe salariati fara niciun sprijin, a atentionat, joi, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in contextul situatiei privind coronavirusul COVID-19.

Ministrul Muncii a decis. Ce valoare vor avea tichetele de masa de la 1 aprilie

Bonurile de masa se vor majora de la inceputul lunii aprilie, insa nu cu mult, arata Ministerul Muncii. De astfel, exista si o propunere pentru a marii valoarea tichetelor. Ce valoare vor avea tichetele de masa de la 1 aprilie in prezent, tichetele de masa au valoarea de 15,18 lei, dar Parlamentul a adoptat majorarea .

Ministrul Muncii nu recomanda concediul de odihna pentru angajatii care au copii: Sa stea prin rotatie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a precizat intr-o postare pe contul de socializare online faptul ca nu recomanda parintilor sa-si ia concediu de odihna ca sa stea cu copii, in contextul inchiderii scolilor.

E OFICIAL! Vesti EXCELENTE pentru TOTI ROMANII care urmeaza sa iasa la PENSIE! Ministrul Muncii a facut ANUNTUL mult asteptat

Anunt important pentru toti romanii care urmeaza sa iasa la pensie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Este vorba despre.

Ministrul Muncii se opune concediului de odihna sau concediului medical pentru parinti

Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, scrie Facebook, ca in aceasta perioada nu ar recom.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )