Libnet.ro
UNICEF

22:45

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, testata NEGATIV pentru coronavirus

B1 B1,
Violeta Alexandru, ministrul Muncii, testata NEGATIV pentru coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta, vineri seara, ca a primit rezultatul testului pentru coronavirus si este negativ. Alexandru a facut publica aceasta informatie in contextul in care toata. continuă pe B1

Violeta Alexandru anunta pe Facebook ca a fost testata negativ pentru coronavirus Comentarii acide: V-ati bagat in fata? Sunteti speciali?

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca testul privind infectarea cu noul coronavirus a iesit negativ, dar postarea sa, pe langa urarile de sanatate, a atras comentarii dure legate de faptul ca o persoana fara simptome a fost testata atat de rapid, in conditiile in care acest lucru nu se intampla cu oamenii normali, inclusiv doctori.

CORONAVIRUS |Scoli inchise de miercuri. Ministrul Muncii: Recomandam flexibilizarea programului de lucru pentru parinti

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a transmis ca autoritatile recomanda flexibilizarea programului de lucru pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa, in conditiile in care scolile vor.

Violeta Alexandru: Nu trebuie abuzat de clauza de forta majora din contractele de munca; Somajul tehnic este o solutie

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, cere angajatorilor privati sa nu se foloseasca de clauza de forta majora din contractele de munca si sa-si concedieze angajatii. Ministrul spune ca o solutie pana la redresarea situatiei este somajul tehnic. Ministrul a spus ca nu are in acest moment informatii despre concedieri in masa.

Violeta Alexandru: E inadmisibil ca angajatii Fiscului si cei de la Pensii sa nu vrea sa lucreze cu publicul. Ce mesaj au transmis chinezii

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, sustine ca este inadmisibil ca vanzatorii micilor magazine sa deserveasca cetatenii cu bunurile necesare, iar angajatii Fiscului si cei de la Casele de pensii sa refuze sa lucreze cu publicul.

Violeta Alexandru, pe Facebook: Rezultatul testului: negativ. Ne intoarcem la munca

Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, pe Facebook, ca rezultatul testului facut la Institutul Matei Bals pentru coronavirus a iesit negativ.

Violeta Alexandru: Recomandam flexibilizarea programului de lucru pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa

Ministerul Muncii va avea pe site-ul propiu o sectiune speciala cu intrebari si raspunsuri legate de domeniul muncii, in contextul masurilor luate pentru a evita raspandirea infectarii cu noul coronavirus. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat ca se recomanda flexibilizarea programului de lucru pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa.

Violeta Alexandru recomanda flexibilizarea programului programului de lucru pentru parintii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, recomanda flexibilizarea programului programului de lucru pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa, in contextul inchiderii scolilor.

Violeta Alexandru recomanda flexibilizarea programului de lucru pentru parintii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, recomanda flexibilizarea programului de lucru pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa, in contextul inchiderii scolilor.

Violeta Alexandru recomanda flexibilizarea programului de lucru pentru parinti

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, recomanda flexibilizarea programului de lucru pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa, in contextul inchiderii scolilor.

Premierul Orban si ministrii testati in Parlament, rezultat negativ pentru coronavirus

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus COVID-19), iar rezultatul este negativ.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )