Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pensionarii de lux ai Romaniei: Cine castiga cele mai mari pensii din tara (VIDEO)

B1 B1,
Pensionarii de lux ai Romaniei: Cine castiga cele mai mari pensii din tara (VIDEO)

Exista si pensionari fericiti in Romania! Oameni care, ajunsi la batranete, traiesc o viata lipsita de grija zilei de maine. Cea mai mare pensie din tara noastra este de 28. 000 de lei. continuă pe B1

SUA: Procurorii Departamentului de Justitie investigheaza unul dintre cele mai mari cazuri de spalare de bani. Proprietati si bunuri de un miliard de dolari, confiscate (VIDEO)

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sechestru pe mai multe proprietati si bunuri de lux. Printre obiectele puse la adapost se numara cateva din cele mai scumpe tablouri apartinand unor.

Directorul uneia dintre cele mai mari companii de pe glob, implicat intr-un scandal sexual

Lee Kun-hee, directorul grupului de firme Samsung, este in centrul unui scandal sexual, dupa ce o agentie de stiri din Coreea de Sud a dat publicitatii imagini cu prostituate de lux care intrau in.

Cele mai mari CUTREMURE produse in Marea Neagra, in ultimii sapte ani

Cel mai mare cutremur din Marea Neagra din ultimii ani s-a inregistrat in 2009.

Companiile din retail, logistica si IT au raportat cele mai mari cresteri salariale

Prima jumatate de an a adus un avans de 10% al salariilor si de 16% al bonusurilor oferite angajatilor din mediul privat, potrivit unei analize realizata de Smartree.

De ce nu ajuta salata la slabit. Nutritionistul explica una din cele mai mari greseli dietetice

Problema greutatii corporale excesive a fost si va fi probabil intotdeauna un subiect care va preocupa un procent important al populatiei globului, afirma nutritionistul Lygia Alexandrescu, adaugand c?.

Acestea sunt cele mai de succes malluri din tara

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Care sunt cele mai profitabile mall-uri din Romania

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

incepe competitia cu cele mai tari amicale din lume. Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Bayern, Inter, Juventus si alte nume mari la start

Cele mai puternice echipe de fotbal din lume vor juca partide de pregatire sub palaria competitiei intitulate International Champions Cup.

Ne-am intoarce in Romania daca am avea salarii mai mari si mai multe oferte de munca. Marturia romanilor plecati peste hotare pentru un trai mai bun

Fenomenul romanilor care au preferat sa plece peste hotare pentru a munci cu scopul de a avea un trai mai bun nu este unul nou, insa, cu toate acestea, este inca de actualitate. De cele mai multe.

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete

Moda inelelor de logodna s-a schimbat de-a lungul secolelor. Daca femeile din Imperiul Roman purtau inele de aur in public si altele de fier in intimitatea caminului, din 1947 incoace a aparut moda ca inelele de logodna sa aiba un diamant. Iata cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete de-a lungul timpului.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )