Libnet.ro
UNICEF

08:00

SUA: Procurorii Departamentului de Justitie investigheaza unul dintre cele mai mari cazuri de spalare de bani. Proprietati si bunuri de un miliard de dolari, confiscate (VIDEO)

B1 B1,
SUA: Procurorii Departamentului de Justitie investigheaza unul dintre cele mai mari cazuri de spalare de bani. Proprietati si bunuri de un miliard de dolari, confiscate (VIDEO)

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sechestru pe mai multe proprietati si bunuri de lux. Printre obiectele puse la adapost se numara cateva din cele mai scumpe tablouri apartinand unor. continuă pe B1

Alexandru Tudor a acordat unul dintre cele mai bizare penalty-uri

Arbitrul Alexandru Tudor a acordat sambata, in meciul dintre Gaz Metan Medias si ASA Tg. Mures, unul dintre cele mai bizare penalty-uri vazute in fotbal.

Iohannis: Suntem unul dintre cei mai fermi aliati ai SUA

Presedintele Klaus Iohannis a primit ieri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Iohannis: Romania, unul dintre cei mai fermi aliati ai Statelor Unite

Presedintele Klaus Iohannis a primit joi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale citat de Agerpres.

VIDEO+FOTO. LIVE TEXT. ATENTAT TERORIST la Munchen, cu 9 morti confirmati si cel putin 10 raniti. Unul dintre decedati ar putea fi un atacator. A fost convocat Consiliul de securitate al parlamentului

Atac terorist la Munchen. Fortele de ordine sunt imprastiate in tot orasul si cauta mai multi atacatori. Primul punct in care s-a tras a fost mall-ul Olympia. Sunt 11 morti. Trupele speciale au gasit un trup la o oarecare departare de locul atacului, iar autoritatile se intreaba daca nu ar fi cumva vorba despre unul dintre atacatori sau despre inca o victima.

Dialog incredibil in timpul atacurile din Munchen: Unul dintre atacatorii a strigat Sunt german (VIDEO)

Unul dintre atacatorii din Munchen a fost filmat in timp ce se afla pe acoperis si a avut un dialog cu una din victimele sale. - Are o arma, tocmai a incarcat-o! - Sunt german! - Esti un .

Imagini cu momentul cand unul dintre teroristii din Munchen fuge de la locul comiterii unui atac (VIDEO)

Pe retele de socializare a aparut un video in care se prezinta momentul in care unul dintre teroristii implicat int atacurile armate din Munchen, Germania, fuge dintr-un McDonalds une a tras mai.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )